Libnet.ro
UNICEF

07:30

De ce a pierdut Mircea Badea procesul intentat lui Malin Bot: motivarea instantei

Adevărul Adevărul,
De ce a pierdut Mircea Badea procesul intentat lui Malin Bot: motivarea instantei

Tribunalul a publicat motivarea deciziei prin care Mircea Badea a pierdut in prima instanta procesul pe care i l-a intentat lui Malin Bot pentru afirmatii mincinoase si denigratoare, iar explicatia e simpla: reclamantul isi expune opiniile intr-un mod asemanator celui imputat paratului, potrivit Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Mircea Badea a pierdut procesul cu Malin Bot si, implicit, 250.000 de euro pe care ii ceruse drept despagubiri

Mircea Badea a pierdut in prima instanta procesul cu Malin Bot. Prezentatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, ii ceruse 250. 000 de euro despagubiri pentru afirmatii mincinoase si denigratoare. Dupa 3 luni de la decizia judecatorilor, a fost redactata si motivarea. Mircea Badea a pierdut procesul cu Malin Bot Malin Bot a fost .

Mircea Badea: Tara asta il merita pe Klaus Iohannis pentru inca un mandat

Mircea Badea a prezentat in emisiunea in Gura Presei un sondaj CURS despre cum ar vota romanii la alegerile prezidentiale. La o prima strigare presedintele Klaus Iohannis ar lua un scor confortabil -.

Mircea Badea, despre saptamana de lucru de patru zile: Asta inseamna la noi sa se munceasca de doua ori mai mult?!

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei ce efect ar avea in Romania, saptamana de lucru de patru zile. Pai cum sa se munceasca de doua ori mai mult?, se intreaba retoric.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a avut o iesire dura la adresa Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara dupa.

Mircea Badea, despre adevaratul motiv pentru care Elena Udrea s-a intors in Romania: De melteanca. Pentru ea, e foarte important sa fie vedeta

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei venirea Elenei Udrea in Romania. A venit Elena Udrea in Romania. Toata lumea este frenetica. Cumva pe buna dreptate. Si intrebari: De ce.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )