Libnet.ro
UNICEF

10:00

Predictii Oscar 2019: cine va castiga si cine ar trebui sa castige in opinia criticilor

Adevărul Adevărul,
Predictii Oscar 2019: cine va castiga si cine ar trebui sa castige in opinia criticilor

Pe ultima suta de metri, criticii de film se intrec in predictii privind castigatorii Oscar 2019, intocmind liste cu cine va triumfa potrivit statisticilor si cine ar trebui de fapt sa iasa invingatori. Daca la multe dintre categorii zarurile par a fi deja aruncate, in ceea ce priveste Oscarul pentru cel mai bun film lucrurile nu sunt tocmai clare si multi sunt de parere ca ne poate fi rezervata o surpriza. continuă pe Adevărul

Queen va canta la gala Oscar 2019: We will rock The Oscars!

Trupa britanica Queen va canta la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2019, care va avea loc duminica. Anuntul a fost facut de catre Academia Americana de Film, pe Twitter.

Eurovision 2019: Cine va reprezenta Romania la finala din Tel Aviv

Cu cateva minute inainte de ora 12, duminica seara, a fost anuntata piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2019 in cadrul finalei de la Tel Aviv, Israel. Selectia nationala pentru Eurovision 2019 s-a incheiat aseara, 17 februarie 2019. Castigatoare a fost melodia originala On a Sunday, interpretata de Ester Peony. Cu aceeasi piesa, Peony [] .

Un film laureat la Cannes si cu trei nominalizari la premiile Oscar 2019 poate fi vazut la Galati fara a plati bilet

Pelicula poloneza Razboiul rece Cold War/Zimna wojna) va fi proiectata vineri, 22 februarie, de la ora 18,00, la Muzeul de Arta Vizuala din Galati. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2891 seconds )