Libnet.ro
UNICEF

16:00

Primele declaratii ale castigatorului Ferma: ce spune despre relatia cu Diana Belbita si cum va folosi banii castigati

Adevărul Adevărul,
Primele declaratii ale castigatorului Ferma: ce spune despre relatia cu Diana Belbita si cum va folosi banii castigati

Sportivul Marius Craciun, care a fost desemnat castigatorul show-ului Ferma 2019, a dezvaluit cum va folosi premiul in bani castigat, dar si ce a insemnat experienta competitiei de la Pro TV. De asemenea, el a vorbit si despre relatia cu luptatoarea MMA Diana Belbita, si ea concurenta in show. continuă pe Adevărul

Dancila isi nuanteaza declaratiile privind votul la referendum: Am spus ca merg la referendum, dar nu am spus cum voi vota. Voi urma linia partidului / Ce spune despre relatia cu Dragnea

Premierul Viorica Dancila si-a nuantat declaratiile potrivit carora va vota la referendumul pe tema justitiei convocat de presedintele Iohannis, ea sustinand, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca modul in care va vota va fi conform cu linia PSD. De asemenea, ea a sustinut ca nu are nicio divergenta cu Liviu Dragnea. in ceea ce priveste o candidatura a acestuia la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila a spus ca spera ca Dragnea sa discute cu membrii Comitetului Executiv al PSD inainte de a face un anunt. Declaratie neasteptata a premierului Dancila: Voi vota duminica si pentru referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei.

Viorica Dancila, primele declaratii despre aducerea in tara a lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria. Vorbim despre un gest de normalitate

Premierul Viorica Dancila a facut primele declaratii referitoare la aducerea in tara a lui Radu Mazare. Dancila a spus caJustitia trebuie sa isi faca datoria. Si-a facut datoria chiar.

HOROSCOP, cu Anatol Basarab, despre relatia numerologica dintre barbat si femeie

Numerologul Anatol Basarab a vorbit duminica dupa-amiaza la Antena 3, despre relatia numerologica dintre barbat si femeie.

Mana criminala e invocata acum si de ministrul Razvan Cuc: ce spune despre Metrorex

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, trimite cu gandul la o posibila mana criminala dupa problemele de la metroul bucurestean. Declaratiile sale aduc aminte de cele pe care le-a facut primarul Gabriela Firea, in contextul problemelor de sanatate pe care le-a avut. in ultima perioada, metroul bucurestean s-a confruntat cu mai multe probleme. Au fost constatate defectiuni [] .

Liviu Dragnea, la Adevarul Live, despre relatia cu Viorica Dancila, europarlamentare si proces

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai.

Darren Cahill a analizat sansele favoritelor de a se impune la Roland Garros. Ce spune despre Simona Halep

Fostul antrenor al SImonei Halep, a vorbit despre posibiltatea ca romanca sa se impuna al doilea an consecutiv la turneul de la Roland Garros.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )