Libnet.ro
UNICEF

09:00

Regina fermei a fost eliminata din show-ul de la ProTV. Despre cine este vorba FOTO

Adevărul Adevărul,
Regina fermei a fost eliminata din show-ul de la ProTV. Despre cine este vorba FOTO

Duelul de joi seara de la Ferma vedetelor a fost unul plin de tensiune si incarcat de sentimente mai putin placute. Echipele Rona Hartner Daniel Iordachioaie si Narcisa Suciu Dragos Mostenescu au luptat pana la sange pentru a continua lupta pentru marele premiul de 50. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Olanda: Activitatea Parlamentului a fost intrerupta din cauza unei tentative de sinucidere (VIDEO)

Activitatea Parlamentului din Olanda a fost intrerupta din cauza unui barbat ce a cazut in sala de la balconul vizitatorilor. Caderea acestuia ar fi fost o tentativa de sinucidere, potrivit Agerpres.

Mihaela Buzarnescu a fost eliminata in primul tur al turneului Miami Open

Mihaela Buzarnescu, locul 39 WTA, a fost invinsa miercuri, cu scorul 6-2, 6-3, de belgianca Kirsten Flipkens, locul 71 WTA, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Flipkens s-a impus.

Autostrada Bucuresti-Constanta a fost inchisa din cauza viscolului

Cele mai mari probleme sunt acum pe drumul spre mare. Traficul pe Autostrada Soarelui este blocat inca de la primele ore ale diminetii intre Bucuresti si Drajna din cauza vizibilitatii reduse si din cauza.

O ambulanta s-a blocat in apropiere de Bucuresti, in drum spre un bolnav. Aceasta a fost scoasa din nameti de un vehicul off road

O ambulanta, care se deplasa la o persoana cu hipertensiune arteriala urgenta de cod galben), a ramas blocata in Bragadiru, din cauza zapezii, iar pentru a fi deblocata a fost trimis un vehicul off.

Peste 40 de trenuri de calatori au fost anulate din cauza viscolului

CFR Calatori a anulat, astazi, din cauza zapezii si a viscolului, peste 40 de trenuri pe mai multe rute, in timp ce in Gara de Nord din Capitala se inregistreaza intarzieri.

Nicolas Sarkozy a fost eliberat din arest

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost eliberat astazi dupa 26 de ore de arest in cadrul a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )