Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rocsana Marcu da in judecata Antena Group: care este motivul si ce daune cere

Adevărul Adevărul,
Rocsana Marcu da in judecata Antena Group: care este motivul si ce daune cere

Rocsana Marcu, fosta prezentatoare la Antena Stars, da in judecata Antena Group si cere daune morale de mii de euro. Vedeta a fost concediata fara nicio explicatie in luna august, insa contractul de colaborare a ramas in vigoare din cauza unor neintelegeri privind clauzele, motiv pentru care in toata aceasta perioada nu a putut sa colaboreze cu o alta televiziune. continuă pe Adevărul

De ce a fost achitat Dan Voiculescu in dosarul Antena Group

Judecatorii au motivat decizia din dosarul RCS RDS - Antena Group. Dan Voiculescu a fost achitat pe motiv ca nu exista probe ca o persoana a savarsit infractiunea, in timp ce pentru fiica sa, Camelia, instanta a retinut ca participarea la intractiunea de santaj a fost accidentala.

Care este legatura dintre bacteriile orale si boala inflamatorie intestinala?

In medie, o persoana inghite zilnic circa 1,5 litri de saliva ce contine sute de mii de bacterii. Cum ar putea acest lucru sa ne afecteze sanatatea si care este legatura dintre bacteriile orale si bolile inflamatorii intestinale?.

Toaletele inteligente, refuzate de locuitorii unui oras din vestul tarii. Care este motivul

Primaria Resita a achizitionat cinci toalete inteligente pe care intentioneaza sa le instaleze in cele mai populate zone centrale din oras. Toaletele sunt conectate la retelele de apa, canal si curent, sunt automatizate si se igienizeaza dupa fiecare utilizare.

Oficiul European de Lupta Anti-Frauda (OLAF), despre dosarul in care este vizat Dragnea: Investigatiile au fost incheiate cu recomandarea de recuperare a 21 de milioane de euro; am gasit dovezi care sugereaza intelegeri intre beneficiari, functionari si

Oficiul European Antifrauda a transmis luni ca investigatiile OLAF, care au stat la baza dosarului DNA in care Liviu Dragnea este urmarit penal pentru fraudarea fondurilor UE si constituire de grup infractional organizat si abuz in serviciu, vin cu o recomandare financiara catre Directia Generala Politica Regionala si Urbana, pentru a recupera suma de 21 de milioane de euro si cu recomandari judiciare adresate Directiei Nationale Anticoruptie din Romania sa initieze actiuni judiciare in materie. Citeste aici comunicatul OLAF lb. engleza).

Utile: 10 alimente care combat inflamatiile din corp; Atentie, 10 comprimate de paracetamol pot fi mortale. Care este doza maxima de paracetamol

5 creme pentru ochi pe care ti le poti face singura. Pielea din jurul ochilor este foarte subtire, are o grosime de aproximativ 0,2 mm si este. Cat de nutritiva este salata la punga?In privinta vitaminei C, un studiu recent de chimie alimentara a descoperit ca, prin procesarea industriala, spanacul pierde o.

Sonda Lambda: care este rolul ei intr-o masina si ce trebuie sa facem daca nu mai functioneaza

Nu am sa va scriu acum toata teoria de la mecanica, ci doar cateva lucruri pe care oricine trebuie sa le stie atunci cand vine vorba de Sonda Lambda.

Care este cauza reala pentru care producatorii de carucioare au inventat landoul informatii cruciale pentru viata copilului tau (P)

Un studiu publicat in 2011 in Marea Britanie a scos la iveala ca un numar important de nou-nascuti prematuri sau nascuti la termen) au inregistrat dezechilibre semnificative ale saturatiei oxigenului in sange dupa ce au stat intr-un scaunel auto tip scoica timp de 20 minute. Din pacate in Romania nu exista statistici cu privire la accidentele in care sunt implicati copiii avand varsta sub 1 an. Asa ca ne vom raporta la alte tari care investesc resurse importante in ceea ce inseamna siguranta copilului in autovehicul.

Care este AVEREA LUMII? Sub 1% din adultii globului detin aproape jumatate din aceasta

Averea globala a crescut considerabil anul acesta. Potrivit unui studiu realizat de Credit Suisse, averea la nivel mondial este concentrata in conturile unui procent mic de persoane si insumeaza 280.

Avem o mare problema la ANPC, care este pur si simplu figurativa

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) nu poate sa faca fata in acest moment avalansei de solicitari si de plangeri in special din domeniul operatorilor de servicii, indiferent de natura lor - apa, gaze, energie electrica, telefonie mobila etc. -, a declarat, saptamana trecuta, Iulian Iancu, presedintele Comisiei de ancheta a activitatii ANRE, dupa ce a ascultat plangerile unor consumatori casnici cu privire la problemele pe care le au cu distribuitorii de energie electrica si gaze naturale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )