Libnet.ro
UNICEF

07:15

Smiley si Feli au lansat o piesa in duet: Este una dintre preferatele mele VIDEO

Adevărul Adevărul,
Smiley si Feli au lansat o piesa in duet: Este una dintre preferatele mele VIDEO

Smiley si Feli au realizat un duet emotionant pentru una dintre cele zece piese lansate de Smiley in cadrul proiectului Smiley10. continuă pe Adevărul

Anunt SOC! Sute de romani vor deveni SOMERI! Una dintre cele mai mari fabrici isi iNCHIDE portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, isi va inchide portile, in conditiile in care nu este destul de profitabila pentru compania germana care o.

Una dintre mizele de la Ministerul de Interne: schimbarea sefului de la Oficiul pentru Combaterea Spalarii Banilor

Una dintre mizele debarcarii lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne este functia de sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor ONPCSB), post ocupat acum de chestorul Daniel Staicu. Staicu a fost reclamat de ceilalti membri ai Plenului institutiei ca i-a exclus din mecanismul decizional, iar premierul Tudose, care l-a numit pe Staicu in octombrie, lua in calcul demiterea acestuia, potrivit unor surse guvernamentale. Printre alte indatoriri, Oficiul pentru Spalarea Banilor e responsabil pentru elaborarea unei legi care sa reglementeze strict actiunile la purtator, dar proiectul e intarziat si Romania risca sanctionarea de catre Comisia Europeana.

DOLIU in lumea modei! Din pacate, A MURIT una dintre cele mai cunoscute CREATOARE DE MODA, dupa o LUNGA SUFERINTA!

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda elvetiene, Christa de Carouge a incetat din viata la varsta de 81 de ani, dupa in urma unei boli grave, au confirmat miercuri surse apropiate, ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )