Libnet.ro
UNICEF

08:00

Telekom reactioneaza dupa anuntul facut de Pro TV ca ar putea iesi din retea. Care este motivul neintelegerilor

Adevărul Adevărul,
Telekom reactioneaza dupa anuntul facut de Pro TV ca ar putea iesi din retea. Care este motivul neintelegerilor

Reprezentantii Telekom s-au declarat surprinsi de faptul ca Pro TV a anuntat ca de la 1 martie s-ar putea sa iasa din retea si au dezvaluit care este motivul neintelegerilor. continuă pe Adevărul

Pro TV anunta ca ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen: motivul invocat de post

Pro TV anunta ca ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen, contractele de retransmisie dintre cablisti si post urmand sa expire in curand.

Dezastru pentru Chelsea: Clubul patronat de Roman Abramovici, zguduit din temelii dupa anuntul facut de FIFA

Formatia londoneza a fost, candva, printre pretendentele la titlu in Premier League, insa acum ocupa doar locul 6 si, la cum merg lucrurile, nu va mai avea vreo treaba cu pozitiile fruntase in viitorul apropiat.

Telekom, scrisoare deschisa in care critica dur gestul facut de Pro TV: O manevra incalificabila de influentare a negocierilor

Telekom a transmis o scrisoare deschisa in care acuza postul Pro TV ca a denigrat si a calomniat compania printr-o tactica brutala, referindu-se la faptul ca postul a rulat agresiv un anunt potrivit caruia ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen incepand cu data de 1 martie.

Gheorghe Hagi reactioneaza dupa grosolania lui Viera: Ianis a fost norocos. Intrare grosolana cu intentie sa-i rupa piciorul!

Dupa ce si-a vazut fiul atacat cu brutalitate de un jucator care n-a avut nicio treaba cu fotbalul, Gheorghe Hagi a reactionat dupa meciul incheiat la egalitate cu Sepsi Sf. Gheorghe in deplasare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )