Libnet.ro
UNICEF

10:15

Pe ce teorie mizeaza rusii in propriul Cernobil, serial prin care vor sa combata versiunea HBO

Adevărul Adevărul,
Pe ce teorie mizeaza rusii in propriul Cernobil, serial prin care vor sa combata versiunea HBO

Cernobil a devenit cel mai bine cotat serial din istorie pe IMDb, site-ul american specializat in informatii din domeniul cinematografiei. in ciuda popularitatii, productia HBO nu este pe placul rusilor care au decis sa lanseze propriul serial despre catastrofa din 1986. continuă pe Adevărul

Emmanuel Macron: Criza prin care trecem poate conduce la razboi si la dezintegrarea democratiilor

Lumea trece printr-o criza profunda care ar putea duce la dezintegrarea sistemelor democratice si larazboi, a precizat presedintele Frantei, Emmanuel Macron, in cadrul unui discurs sustinut marti la.

Melescanu, despre petitia prin care i se cere demisia: E doar o lista cu nume. Nu sunt semnaturi

Teodor Melescanu a avut, marti, un dialog cu Cosmin Pojoranu, initiatorul petitiei pentru care peste 100. 000 de oameni au semnat pentru demisia ministrului de Externe. Ministrul nu recunoaste insa semnaturile, sustinand ca reprezinta doar o lista cu nume.

Proiectul prin care n-o sa mai fie chin sa ajungi de la aeroport in Bucuresti

In prezent, Bucuresti se bazeaza pe un aeroport mare de care e conectat doar cu linii de autobuz. Dar viitorul ar putea fi mai promitator. intre Bucuresti si aeroportul Henri Coanda din.

Mesajul Huawei prin care iti arata cum vrea sa inlocuiasca Android

Huawei e, in prezent, intr-o perioada in care incearca sa atraga de partea sa creatorii de aplicatii. Si promisiunea e una imensa. Pe 20 mai, Statele Unite ale Americii au fortat Google.

DOCUMENT Vlad Alexandrescu: Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara o notificare prin care cere reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale

Orlando Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara, inclusiv institutiilor de cultura si a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, in mod expres, reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale, scrie senatorul USR Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook. Potrivit documentului, Teodorovici arata ca banii prevazuti pentru plata salariilor pentru trimestrul al IV-lea sunt insuficienti. Ministrul Finantelor reaminteste obligatia ordonatorilor principali de credite de a se incadra in cheltuielile aprobate prin buget, ceea ce ar insemna fie o restructurare de personal fie o reducere corspunzatoare a salariilor. in final, ministrul roaga Ministerul Muncii sa i se comunice saptamanal masurile luate pentru incadrarea in cheltuielile de personal prevazute.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )