Libnet.ro
UNICEF

12:00

TOP Billboard: Care sunt cei mai buni cantareti din toate timpurile VIDEO

Adevărul Adevărul,
TOP Billboard: Care sunt cei mai buni cantareti din toate timpurile VIDEO

Pentru a marca 125 de ani de la infiintarea Billboard, prestigioasa revista de profil a publicat un top al celor mai buni 125 de cantareti din toate timpurile. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai interesante oferte de Black Friday 2019?

Black Friday sau Vinerea Neagra este unul dintre cele mai asteptate evenimente care au loc pe parcursul anului avand in vedere ca, cu ocazia acestuia, preturile a mii de produse devin foarte accesibile.

Romanii, printre cei mai afectati de poluare in UE. Pierd opt luni din viata

Un studiu recent arata ca romanii pot pierde pana la opt luni din viata din cauza poluarii, peste media din Uniunea Europeana, care ajunge la 5,7 luni.

Care sunt tarile pentru care Casa Bucur ofera servicii de repatriere decedati? (P)

Desi atunci cand vine vorba despre decesul unei persoane dragi nu poate exista un caz mai grav decat altul, cu siguranta unul dintre cele mai negre scenarii este acela in care ruda sau prietenul dumneavoastra isi da.

VREMEA se raceste puternic. Care sunt zonele in care vine frigul

Vremea va fi mai calda decat in mod normal in urmatoarele doua zile urmand sa se raceasca dupa data de 20 noiembrie in toate regiunile, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani public.

Postul Craciunului 2019: Care sunt zilele cu dezlegare la peste

Vineri, 15 noiembrie, incepe Postul Craciunului, care se va termina dupa 40 de zile, in data de 24 decembrie. in tot acest timp, crestinii nu consuma carne sau alte produse de origine animala, iar miercurea.

Care sunt, de fapt, reducerile eMAG de Black Friday? Abia acum le vezi

Black Friday la eMAG a inceput cu diverse oferte pe care magazinul le-a prezentat inainte de 15 noiembrie. Chiar si asa, lista a fost cam scurta. Unii dintre clienti si-au pus deja produsele.

Inna, ani de cosmar. Cantareata este tarata prin tribunale, intr-un proces care nu se mai termina

Inna, una dintre cele mai celebre si iubite cantarete din Romania, a dat in judecata Centrul roman pentru administrarea drepturilor artistilor interpreti, pe motiv ca nu i-ar fi respectat drepturile de autor. Reclamatia se afla pe masa Tribunalului Bucuresti inca de pe data de 8 mai 2017 si cu toate acestea nu s-a luat inca .

Stirile ProTV: Care este cea mai periculoasa zona din Capitala, unde au loc talharii ca in filme

In Bucuresti, cel mai ridicat coeficient de criminalitate se afla in Sectorul 3 - peste 132%. Asta inseamna ca in Sectorul 3 s-au petrecut cele mai multe talharii si spargeri de societati comerciale din Capitala.

Ce este testul de virginitate, la care apeleaza tot mai multi parinti ca sa afle secretele fiicelor

Medicii si oamenii de stiinta sustin ca nu exista niciun test sau control care sa poata determina in mod sigur daca o fata sau o femeie a facut sex si, in consecinta, sa spuna daca este virgina.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )