Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ultimele zile din viata lui Robin Williams, detaliate in documentarul Robins Wish

Adevărul Adevărul,
Ultimele zile din viata lui Robin Williams, detaliate in documentarul Robins Wish

Batalia actorului cu boala este cea aflata in prim plan in trailer-ul pentru Robins Wish, un nou documentar despre ultimele zile ale sale. continuă pe Adevărul

Deputat USR, atac la liberali: Doar in ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL

Deputatul USR Ionut Mosteanu acuza PNL ca a transferat, doar in ultimele zile, peste 30 de primari de la PSD. Se adauga altor zeci de traseisti - primari si viceprimari PSD transferati deja, scrie Mosteanu intr-o postare pe Facebook.

MOSTEANU: 30 de primari PSD, transferati la PNL in ultimele zile. Liberalii nu au inteles nimic din votul la europarlamentare

Deputatul USR Ionut Mosteanu precizeaza ca in ultimele zile peste 30 de primari social democrati s-au transferat la PNL si apreciaza ca liberalii nu au inteles nimic din votul la alegerile europarlamentare si prezidentiale, conform Agerpres.

Un mare baschetbalist s-a stins din viata la varsta de 27 de ani in timp ce se antrena

Baschetbalistul Michael Ojo, legitimat la Steaua Rosie Belgrad, s-a stins din viata pe data de 7 august la varsta de 27 de ani. Acesta a suferit un atac de cord in timpul unui antrenament individual. Sportivul a.

China a condamnat la moarte inca un cetatean canadian, al doilea din ultimele zile

Un tribunal chinez a anuntat vineri ca a condamnat la moarte un cetatean canadian pentru transportul si producerea de droguri, acesta fiind al doilea canadian in doua zile ce primeste pedeapsa capitala pentru acuzatii privind drogurile, transmite Reuters.

Membru PSD: in ultimele zile, 30 de primari PSD s-au dus la PNL, iar Rares Bogdan urla teatral sa fie ferecate usile la partid

Senatorul PSD Andrei Pop se arata revoltat, vineri, ca 30 de primari de-ai lor au trecut in barca PNL inainte de alegeri, iar acestia i-au primit, desi partidul condus de Orban a votat sa nu fie primiti alesi din alte formatiuni.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )