Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, singura de 5 ani - Care este modelul barbatului ideal

Hotnews Hotnews,
 Una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, singura de 5 ani - Care este modelul barbatului ideal

Continua sa fie una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood cu toate ca nu se mai afla chiar la prima tinerete. Charlize Theron s-a remarcat de-a lungul carierei prin cateva relatii intens mediatizate, dar acum afirma ca este singura si disponibila de 5 ani. Recent, aceasta a marturisit cum trebuie sa fie cel care o poate cuceri, dar si cine este intruchiparea genului de barbat ideal pe care l-a cunoscut in viata. continuă pe Hotnews

Al Hilal, exclusa din Liga Campionilor Asiei, desi isi conducea grupa si era castigatoarea editiei trecute. Razvan Lucescu: Este una dintre cele mai mari injustitii din fotbalul mondial

Campioana en-titre Al Hilal a fost exclusa din Liga Campionilor Asiei, in conditiile in care Razvan Lucescu a avut la dispozitie doar opt jucatori de camp si trei portari pentru partida de miercuri cu.

FOTO Imaginea de peste 4 milioane de like-uri cu care Jennifer Aniston si-a speriat fanii - De nerecunoscut

Va implini 52 de ani la inceputul anului viitor, dar continua sa fie una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood. Jennifer Aniston si-a speriat unii dintre fani cu o postare pe Instagram in care este greu de recunoscut.

Nu s-a mai trezit dupa o operatie banala, dar declarata moarta de COVID - Spitalul refuza sa dea explicatii familiei: Oricine poate pati, sa-si duca mama pe picioare la spital si sa o scoata intr-un sac

Valeria Costache, 61 de ani, a murit de COVID la cinci zile dupa ce a ajuns la spital pentru una dintre cele mai frecvente operatii, pietre la bila. Femeia a fost testata de doua ori inainte de a intra in blocul operator, a iesit negativa si medicii au declarat-o bolnava de COVID-19 la o zi dupa operatie, cand nu se mai trezea din anestezie la ATI.

Cantareata pe care niciun roman nu o mai recunoaste! Cat de mult s-a schimbat de cand nu mai e pe scena

In urma cu ani, ea era una dintre cele mai frumoase chipuri de la A. , trupa care scotea hit dupa hit si facea furori pe scena muzicala din Romania. Astazi, artista arata complet diferit. Unde a disparut si ce face acum, aflati in randurile de mai jos. Fosta componenta a trupei A. A este de nerecunoscut .

Alegeri locale 2020. Traian Basescu recunoaste ca are putine sanse sa redevina primar: Eu nu mai sunt ce am fost

Vestea ca Traian Basescu va candida din nou pentru functia de primar general al Capitalei a creat multa valva printre politicieni, dar si printre alegatori. Fostul presedinte si primar al Capitalei este una dintre cele mai apreciate figuri politice din Romania, motiv de teama pentru contracandidatii sai. Traian Basescu si-a recunosc infrangerea anticipat Candidatura fostului .

ANALIZA CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Doar 13% dintre cele 9,1 milioane de locuinte din Romania au fost construite in ultimii 30 de ani

In Romania au fost construite in perioada 1990 - 2019 aproximativ 1,22 milioane de locuinte noi, reprezentand doar 13,4% din stocul total de locuinte calculat de Institutul National de Statistica, astfel ca stocul rezidential este alcatuit preponderent din apartamente construite in regimul comunist, avand, in cele mai multe cazuri, un grad redus de confort, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online. Ce loc ocupa Bucuresti in clasament. Rusine!

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online este orasul Cluj Napoca. Bucurestiul se afla la coada clasamentului. Este concluzia la care au ajuns profesori Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce au facut o evaluare a guvernarii electronice din toate orasele din tara noastra. Clujul este orasul din Romania cu cele mai bune servicii .

Coronavirus: Cele mai multe cazuri noi in Bucuresti, Bacau si Ilfov. Doar doua judete au raportat sub zece imbolnaviri in ultimele 24 de ore

Municipiul Bucuresti 210) si judetele Bacau 102), Ilfov 92), Prahova 87) si Iasi 78) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )