Libnet.ro
UNICEF

17:00

Untold 2020. Cand mai poti cumpara bilete pentru festivalul de anul viitor

Adevărul Adevărul,
Untold 2020. Cand mai poti cumpara bilete pentru festivalul de anul viitor

Dupa ce primele 15. 000 de abonamente pentru Untold 2020 s-au vandut in doar cateva secunde, organizatorii au anuntat cand se mai pot cumpara bilete pentru festivalul de anul viitor. continuă pe Adevărul

Interes urias pentru UNTOLD 2020: ce au anuntat organizatorii

Festivalul UNTOLD de anul viitor are o data oficiala si primele abonamente au fost puse in vanzare. Iar organizatorii tocmai ce au anuntat ca interesul este urias. Editia UNTOLD 2020 se.

Oana Zavoranu, actrita din Sacrificiul de la Antena 1, a dat raspunsul la cea mai arzatoare intrebare. Motivul pentru care nu a devenit inca mama

Una din presiunile sociale care la un moment dat apare in viata fiecarui om este aceea care prevede intemeierea unei familii. Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, cunoscutii, dar mai ales familia, se intreaba cand va aparea pe lume primul copil. De aceste tipuri de presiuni nu scapa nici Oana Zavoranu. Actrita din .

S-a stabilit data la care va avea loc Untold 2020. Primele bilete la pret special incep de la 109 euro

Festivalul UNTOLD va avea loc anul viitor in perioada 30 iulie-2 august. Primele abonamente la pret special vor fi scoase la vanzare miercuri, 20 noiembrie, ora 14. Preturile incep la 109 euro plus taxa si ajung pentru varianta VIP la 309 euro plus taxe.

Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2020 au fost vandute in 30 de secunde

Primele 15. 000 de abonamente pentru editia de anul viitor a Festivalului Untold au fost vandute in 3.

Jumatate din hotelurile din Cluj, rezervate la cateva minute dupa aflarea datei festivalului Untold 2020

Fanii Untold au luat cu asalt site-urile hotelurilor din Cluj dupa ce organizatorii au anuntat in ce perioada va avea loc editia de anul viitor. in doar cateva minute, jumatate dintre unitatile de cazare erau rezervate.

Noul Start-Up Nation: Editia a treia va fi lansata in trimestrul I 2020, cel mai probabil (minister)

Un nou program de finantare pentru mici afaceri Start-Up Nation ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, in primele 3 luni ale anului 2020, iar pentru aceasta trebuie parcursi 5 pasi institutionali, a informat, marti, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, la solicitarea StartupCafe. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )