Libnet.ro
UNICEF

05:15

Variety: Romania devine tot mai atractiva pentru producatorii de film straini. Ce facilitati fiscale au acestia

Adevărul Adevărul,
Variety: Romania devine tot mai atractiva pentru producatorii de film straini. Ce facilitati fiscale au acestia

La un an de cand industria filmului din tara beneficiaza de facilitati fiscale, printr-o Hotarare de Guvern, pentru a tine pasul cu tarile vecine, Romania culege primele roade. in Cluj, de pilda, a crescut numarul de productii cinematografice straine, scrie Variety. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi a recunoscut. Ce sanse mai are pentru functia de procuror sef european: Pana in ultima secunda!

Kovesi a recunoscut, in cadrul unui interviu pentru Politico, ca se va lupta in continuare pentru a deveni procuror-sef european. Kovesi se lupta in continuare sa devina procuror-sef european Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, se lupta pentru titulatura dorita, fiind una dintre cei doi candidati care au mai ramas in curs [] .

Voia mai multa pasiune in relatia ei, asa ca a inceput sa apeleze tot mai des la jocuri erotice. intr-una din zile femeia a venit cu un pistol. E de-a dreptul socant ce s-a petrecut apoi

Pentru a aduce un nou suflu relatiei, tot mai multe cupluri apeleaza la diferite mijloace prin care incearca sa mentina pasiunea la cote maxime. Numai ca nu intotdeauna, aceste jocuri erotice un final.

Averse si descarcari electrice in Bucuresti. De miercuri, vremea va fi tot mai calda

Probabilitate pentru averse si descarcari electrice va fi in crestere in Capitala, pe parcursul zilei de marti, in timp ce miercuri vremea va deveni deosebit de calda si disconfortul termic va creste,.

Tot mai multe persoane decid sa intre in Greva nasterilor. De ce nu mai vor tinerele femei sa aiba copii

Membrii gruparii Greva nasterilor refuza sa aiba copii din cauza schimbarilor climatice. Acestia considera ca lumea nu mai ofera securitatea si siguranta de care are nevoie o fiinta umana.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in.

Un deputat PSD cere amenzi mai mari pentru nerespectarea normelor de prevenire a incendiilor

Deputatul PSD Mihai Weber a depus un proiect la Senat care prevedere cresterea amenzilor pentru primari, persoane fizice sau juridice care nu iau masuri sau nu informeaza cu privire la incendiile produse in zone de padure, plantatii sau culturi agricole. Contraventiile variaza de la 1. 500 la 12. 000 lei, relateaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )