Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Lady Gaga a cazut de pe scena in timp ce dansa cu un fan

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Lady Gaga a cazut de pe scena in timp ce dansa cu un fan

Cantareata pop Lady Gaga a cazut de pe scena in timp ce dansa cu un fan in cadrul celui mai recent concert pe care artista americana l-a sustinut in turneul ei Enigma, organizat in regim de rezidenta artistica in Las Vegas. continuă pe Hotnews

VIDEO Lady Gaga a cazut de pe scena in timpul concertului. Ce a urmat apoi

Fanii lui Lady Gaga au stat cu frica-n san la ultimul concer de-al sau. Artista ori a incercat sa faca o miscare de dans prea grea ori nu a avut noroc in seara aceea cu partenerul ales. Cert este ca unii dintre cei care au venit la concert au crezut ca dupa cazatura zdravana din .

Lady Gaga a cazut de pe scena, in bratele unui admirator: Am crezut ca a murit VIDEO

In timpul unui concert din Las Vegas, Lady Gaga a rugat un spectator sa urce pe scena. Vedeta i-a sarit in brate, iar barbatul, probabil emotionat, a cazut cu tot cu artista de pe scena destul de.

Lady Gaga, la un pas de MOARTE dupa ce un fan a urcat pe scena. Canareata si-a rupt gatul: Am crezut ca A MURIT pe loc (VIDEO)

Lady Gaga a cazut de pe scena, din cauza unui fan care s-a urcat pe senaa pentru a dansa cu ea. Gaga s-a urcat in bratele acestuia mimand un act sexual, moment in care tanarul a pasit gresit.

Lady Gaga s-a aruncat in bratele unui fan, dar el s-a dezechilibrat si au cazut de pe scena: Am crezut ca a murit VIDEO

Cantareata americana Lady Gaga a fost protagonista unui accident in timpul concertului pe care l-a sustinut in Las Vegas.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )