Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO A murit Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei Conexiuni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO A murit Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei Conexiuni

Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei brasovene Conexiuni, a murit miercuri seara, inmormantarea fiind programata sambata la Biserica Sfintii Voievozi din Urlati, anunta familia muzicianului. continuă pe Hotnews

A murit Florian Stoica! Doliu peste Romania (FOTO)

Muzica romaneasca primeste o noua lovitura: Florian Stoica, solistul trupei Conexiuni, s-a stins din viata miercuri seara, la locuinta sa din Urlati. Ultimul concert il sustinuse cu doarpatru zile in.

Doliu in rock-ul romanesc. Florian Stoica, solistul trupei Conexiuni, s-a stins din viata

Florian Stoica, solistul trupei Conexiuni, a decedat. Anuntul a fost facut chiar de familie, joi dimineata. Solistul va fi inmormantat sambata la Urlati, judetul Prahova.

Unul dintre cei mai temuti JIHADISTI, UCIS de armata israeliana. ALERTA DE ATAC CU RACHETE: Oamenii s-au ascuns in sunt BUNCARE

Fortele armate israeliene l-au ucis, marti dimineata, pe unul dintre cei mai temuti jihadisti. Baha Abu Al-Atta, un comandant militar al gruparii palestiniene Jihadul Islamic,a murit in locuinta sa,.

Oferta din Germania pentru unul dintre cei mai promitatori fundasi din Liga 1

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botosani, a dezvaluit ca are in acest moment o oferta importanta de la un club din Germania pentru unul dintre jucatorii sai.

Florian-Emil Dumitru, numit secretar de stat la Agricultura. Fermier, Dumitru fusese unul dintre numele vehiculate pentru ministru plin

Florian-Emil Dumitru a fost numit de premierul Ludovic Orban secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, decizia fiind publicata in Monitorul oficial. Florian-Emil Dumitru este considerat un bun specialist in problemele agriculturii, fiind si fermier, spun oficiali ai Ministerului. El este membru in cadrul Federatiei Nationale Pro Agro si director executiv al Organizatiei Nationale Interprofesionale Vitivinicole.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )