Libnet.ro
UNICEF

11:01

VIDEO Povestea tinerei de 18 ani care a intors toate scaunele la Vocea Romaniei. Chirila: Ai putea fi pestisorul meu de aur

Adevărul Adevărul,
VIDEO Povestea tinerei de 18 ani care a intors toate scaunele la Vocea Romaniei. Chirila: Ai putea fi pestisorul meu de aur

In editia de vineri, 20 septembrie, a show-ului Vocea Romaniei, o concurenta a impresionat cu interpretarea sa si a intors toate cele patru scaune ale antrenorilor, primind mai multe complimente din partea membrilor juriului. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR miercuri, 18 septembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala emite un nou curs valutar pentru astazi, 18 septembrie. Cotatiile vor urma sa fie actualizate in jurul orelor 13:15. Pana la noile valori, iata evolutia monedelor din toate lunile din sezonul cald si starea indicelui Robor din cursul de ieri, 17 septembrie! Curs valutar BNR, miercuri, 18 septembrie BNR aduce cetatenilor un nou .

De ce i se spunea lui Dem Radulescu Bibanul? Porecla actorului iti da fiori si dupa 18 ani de la moartea sa

Au trecut 19 ani de la decesul marelui actor Dem Radulescu. Fanii sai au la cunostinta moartea tragica si cariera sa tumultoasa, dar detaliile din culise abia acum ies la iveala. De ce i se spunea Bibanul si cine a fost persoana care i-a pus aceasta porecla? De ce i se spunea lui Dem Radulescu .

De ce nu poti sa cumperi aceasta Dacia Duster care fura toate privirile

Dacia are un portofoliu generos de automobile, chiar daca lipseste unul electric. Chiar si asa, un Duster se remarca dintre toate. A fost prezentat in vara si acum e la vanzare. Dar nu e.

Lorena are 18 ani si a disparut de acasa fara urma. Familia o cauta cu disperare

Lorena Bene, o adolescenta in varsta de 18 ani, din Arad, a disparut de acasa, iar parintii ei sunt disperati si au solicitat ajutorul politiei pentru a o gasi. Tanara are urmatoarele semnalmente: 1,73.

O adolescenta de 18 ani a luat pusca si a amenintat ca va impusca 400 de persoane. Totul pentru amuzament

O adolescenta din statul american Oklahoma a fost arestata saptamana aceasta avand asupra sa o pusca, dupa ce ar fi amenintat ca va impusca 400 de oameni pentru amuzament, au anuntat autoritatile.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1921 seconds )