Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Ultima confruntare dintre Trump si Biden, parodiata de Jim Carrey, Alec Baldwin si Maya Rudolph

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ultima confruntare dintre Trump si Biden, parodiata de Jim Carrey, Alec Baldwin si Maya Rudolph

A doua dezbatere prezidentiala a fost parodiata la Saturday Night Live NBC) de Alec Baldwin si Jim Carrey, cu Maya Rudolph care a interpretat-o pe jurnalista Kristen Welker. continuă pe Adevărul

VIDEO Saturday Night Live a parodiat dezbaterea finala dintre Trump si Biden

Alec Baldwin si Jim Carrey au revenit in rolurilor lor intruchipandu-i pe Donald Trump si Joe Biden intr-o parodie marca Saturday Night Live a ultimei dezbateri dintre cei doi contracandidati la alegerile prezientiale din noiembrie.

Alegeri SUA 2020 Cine a castigat dezbaterea finala Trump-Biden? Cred ca merita felicitari din partea intregii tari VIDEO

Mult mai substantiala si coerenta decat prima confruntare dintre cei doi candidati la presedintia SUA, ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden pare sa aiba insa un singur castigator clar: jurnalista NBC Kristen Welker, cea care a jucat rolul moderatorului.

Ultima dezbatere Trump-Biden a avut loc la Nashville

Presedintele american, Donald Trump, si rivalul sau democrat, Joe Biden, s-au reintalnit joi seara la Nashville statul Tennessee) pentru ultima lor dezbatere televizata, cu 12 zile inainte de scrutin, scrie AFP.

Dezbaterea finala Trump-Biden, de la ora 4.00: Format, reguli si moderare O seara in care Trump va incerca sa recupereze in sondaje

Donald Trump si Joe Biden se regasesc joi seara in fata a milioane de telespectatori pentru un ultim duel televizat, care ar putea oferi ultimul mare prilej presedintelui SUA de recupera in sondaje cu 12 zile inainte de vot, potrivit AFP. Trump va trebui sa-si dubleze atacurile impotriva lui Joe Biden evocand activitatile fiului sau Hunter in China si Ucraina. Alegeri SUA 2020. Cum se vad din tabara democratilor, inainte de ultima dezbatere prezidentiala, dezvaluirile despre fiul lui Joe Biden. Interviu cu Radu Florescu, presedintele Democrats Abroad Romania.

Dupa Trump, Biden promite si el vaccin anti Covid gratuit pentru toti daca este ales

Candidatul democrat Joe Biden a promis vineri ca vaccinul impotriva coronavirusului va fi gratuit pentru toata lumea, ca parte a planului sau national pentru pandemie, daca ar fi ales presedinte al Statelor Unite, potrivit AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )