Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Viorica Dancila, partida de ping-pong in direct. Cat de talentata este

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viorica Dancila, partida de ping-pong in direct. Cat de talentata este

Invitata miercuri la TVR, premierul Viorica Dancila a jucat o mini-partida de ping-pong cu realizatorul emisiunii. continuă pe Adevărul

FOTO Viorica Dancila a jucat ping-pong, pe tocuri, in direct la TVR 1

Viorica Dancila a jucat tenis de masa, miercuri seara, in direct la TVR1 cu Ionut Cristache, in cadrul emisiunii electorale Presedinte de votat.

VIDEO Replica unui barbat din Ialomita, in timp ce Viorica Dancila era in vizita electorala: Lasati-ne, ma, sa jucam sah, mai!,

Viorica Dancila a mers, miercuri, in vizita electorala in judetul Ialomita, unde a vizitat o biserica din Slobozia, dar si un parc in care pensionarii jucau table si sah.

Imaginea zilei! Viorica Dancila, DE MANA cu edilul Nicoleta Toma, pe strazile din Tandarei (VIDEO)

Imaginea zilei o are in prim-plan, miercuri, pe Viorica Dancila. Aflata intr-o vizita la Tandarei, sefa PSD a defilat pe strazile orasului de mana cu edilul Nicoleta Toma.

Viorica Dancila: PSD nu va participa la votul de investitura a Guvernului Orban (VIDEO)

Presedintele PSD, Viorica Dancila, reitereaza faptul ca PSD nu va participa la votuld e investitura a Guvernului Orban,lasand pe seama opozitiei asigurarea cvorumului de prezenta. in calitate de.

VIDEO Nunta la PSD: Demisa de Parlament, Viorica Dancila a jucat invartita

In mediul online au aparut noi imagini cu premierul demis Viorica Dancila de la nunta lui Gabriel Zetea, presedintele CJ Maramures. in imagini se poate vedea ca Dancila joaca invartita, dupa ce alta inregistrare o surprindea intr-o hora.

Viorica Dancila, despre erorile care au dus la declinul PSD: S-a gresit pe comunicare. Ne-am dus pe o singura linie, cea legata de justitie (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre motivele pentru care PSD a pierdut alegerile europarlamentare. inca sefa guvernului sustine ca social-democratii au gresit.

Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta (VIDEO)

Sefa PSD, Viorica Dancila, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca partidul pe care il conduce ar fi dispus sa se alieze cu Pro Romania, dar din aceasta alianta ar trebui sa.

Viorica Dancila anunta ca renunta la mitingurile electorale: Voi merge in piata, la ziua recoltei, unde sunt oameni, eu iubesc oamenii si emptizez (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in timpul campanieie electorale nu va participa la celebrele mitinguri organizate cu care au obisnuit.

Viorica Dancila: PSD nu va participa la votul pentru noul guvern. Cine va incalca aceasta decizie, va suporta sanctiunile necesare (VIDEO)

Presedintele PSD Viorica Dancila a sustinut marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca PSD nu va vota noul guvern si s-a declarat sceptica in ceea ce priveste sansele acestuia de a trece de.

Viorica Dancila il provoaca pe seful statului: il chem in fata romanilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila i-a lansat, marti, presedintelui Klaus Iohannis provocarea de a participa la o confruntare unu la unu. Prezidentiabilul PSD si inca premierul Romaniei l-a acuzat pe seful st.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )