Libnet.ro
UNICEF

10:00

Show-ul lui Robbie Williams de la Untold se vede la Pro TV: de la ce ora va fi difuzat

Adevărul Adevărul,
Show-ul lui Robbie Williams de la Untold se vede la Pro TV: de la ce ora va fi difuzat

Show-ul pe care starul britanic Robbie Williams il va sustine in ultima zi a festivalului Untold va fi difuzat in exclusivitate de Pro TV. continuă pe Adevărul

Dan Petrescu, Untold-ul si autograful pe care i l-a cerut Robbie Williams

In aceasta perioada, la Cluj are loc festivalul Untold, iar Dan Petrescu a avut grija asa cum a anuntat intr-o conferinta de presa) ca niciunul dintre jucatorii CFR-ului sa nu ajunga la eveniment. Antrenorul a povestit si o intamplare care l-a avut drept personaj principal pe Robbie Williams capul de afis de la respectivul festival).

Dan Petrescu vrea sa ia masa cu Robbie Williams. Ce s-a intamplat la precedenta intalnire dintre antrenorul CFR-ului si celebrul cantaret englez

Robbie Williams este vedeta festivalului Untold, de la Cluj, iar Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, spera sa ia masa cu renumitul cantaret britanic.

Orange te pune pe scena cu Robbie Williams: cum face asta cu 5G si VR la Untold

Orange a prezentat, in urma cu un an, primul test cu 5G in Romania. Acum a dus lucrurile mai departe si-a inclus si realitatea virtuala. Pentru Untold, Orange foloseste telefoane Samsung ca.

FOTO Cum a aparut Andreea Esca la Untold. Look schimbat si zambet larg pentru vedeta Pro TV

Vedetele Pro TV sunt nelipsite si in acest an de la Untold. Un contingent important s-a deplasat la Cluj, iar postul de pe strada Pache Protopoescu are si propriul stand la Untold.

Unde este, de fapt, Las Fierbinti, orasul in care se filmeaza serialul de la PRO TV. Cati bani a castigat primaria din acest proiect

Romanii adora serialul Las Fierbinti si au luat la cunostinta ca se filmeaza intr-un oras din Ialomnita, dar putini stiu unde exact se afla acesta. Unde este, de fapt, Las Fierbinti? Iubitul serial Las Fierbinti se afla, de fapt, in orasul cu numele Fierbinti-Targ, din Ialomnita. Acesta este compus din satele: Fierbintii de Jos, Fierbintii .

Decizie importanta luata de Dorian Popa. Ce se intampla cu cariera lui, dupa succesul de la PRO TV

La opt ani de la lansarea serialului, care i-a adus succesul, Dorian Popa face un pas important in cariera lui. Artistul a luat decizia de a se intoarce la una dintre marile sale pasiuni. El va reveni, in aceasta toamna, in atentia fanilor intr-o noua postura. Dorian Popa, de la actorie la muzica in 2011, .

inca o vedeta a plecat de la PRO TV, a trecut pe la Antena 1, iar acum a semnat cu Kanal D. Despre cine e vorba

Dupa ce ultima data a participat la cel de-al doilea sezon Asia Express, de la Antena 1, acum ea se alatura noii productii pe care o pregateste Kanal D. Vedeta se va regasi printre membrii juriului de la emisiunea imi place dansul. Cocuta, noua vedeta Kanal D CoregrafaCocuta, pe numele real Andra Eugenia Gheorghe, intra .

Cine este, de fapt, proprietarul barului din Las Fierbinti, serialul de la PRO TV. Cum l-a primit pe Bobonete in carciuma lui

De la aparitia serialului Las Fierbinti, micul orasel din Ialomnita nu a mai fost un loc atat de simplu. Cine este cu adevarat proprietarul barului lui Bobita? Cine este proprietarul barului din Las Fierbinti? Cel care detine, de fapt, barul lui Bobita din serialul Las Fierbinti se numeste Cristian Sauciuc si are 52 de ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )