Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sibiu: 23 de angajati ai unei fabrici de confectii, testati pozitiv pentru COVID-19

B1 B1,
Sibiu: 23 de angajati ai unei fabrici de confectii, testati pozitiv pentru COVID-19

23 de angajati ai unei fabrici de confectiiau fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Focarul de infectie a fost confirmat dePrefectura Sibiu. Va informam ca la o intreprindere de. continuă pe B1

Sibiu: 23 de angajati de la o fabrica de confectii, infectati cu noul coronavirus

Prefectura Sibiu a anuntat sambata ca 23 de de angajati de la o fabrica de confectii au fost infectati cu noul coronavirus, fiind demarata o ancheta epidemiologica.

Focar de coronavirus la o sectie a Spitalului Judetean Timisoara. 9 cadre medicale si 10pacienti au fost testati pozitiv

Focar de coronavirus la Clinica de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean Timisoara, unde 9 cadre medicale si 10pacienti au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Managerul unitatii medicale,.

CORONAVIRUS |Trei politisti de la Transporturi Feroviare Sibiu, testati pozitiv

Trei politisti de la Transporturi Feroviare Sibiu au fost testati pozitic pentru noul cronavirus. in urma infectarii acestora, 8 persoane au fost izolate la domiciliu. in ceea ce priveste situatia epidemiol.

Agentia Mondiala Antidoping, decizie controversata. Cu cat a redus pedepsele pentru sportivii testati pozitiv la droguri recreationale

Sportivii depistati pozitiv cu droguri recreationale vor primi suspendari mai mici incepand din 2021, conform deciziei Agentiei Mondiale Antidoping WADA), informeaza LEquipe.

WADA reduce sanctiunile pentru sportivii testati pozitiv la droguri recreationale

Sportivii depistati pozitiv la droguri recreationale vor primi suspendari mai mici incepand din 2021, dupa ce Agentia Mondiala Antidoping AMAWADA) a decis sa usureze sanctiunile pentru utilizarea acestor substante, informeaza LEquipe.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )