Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sibiu: Trafic complet blocat pe DN 14 A, din cauza unui accident provocat de un sofer care a depasit o coloana

Hotnews Hotnews,
 Sibiu: Trafic complet blocat pe DN 14 A, din cauza unui accident provocat de un sofer care a depasit o coloana

Circulatia rutiera este blocata, duminica, pe Drumul National 14 A, Medias - Blajel, din cauza unui accident provocat de un sofer care a intrat in depasirea unei coloane si a lovit un autoturism care circula din sens opus pe care l-a proiectat intr-un camion, relateaza News. ro. Doua persoane au fost ranite, dar sunt constiente. continuă pe Hotnews

Amazon a renuntat la un nou serial cu Robert De Niro din cauza scandalului Weinstein

Compania Amazon a decis sa renunte la proiectul unui serial in care urmau sa joace Robert De Niro si Julianne Moore din cauza scandalului privind abuzurile sexuale pe care le-ar fi savarsit Harvey Weinstein si a incheiat orice legatura cu fosta companie de productie a acestuia, The Weinstein Company.

Traficul rutier pe Transfagarasan se desfasoara cu dificultate din cauza aglomeratiei

Traficul rutier pe DN 7C - Transfagarasan se desfasoara cu dificultate din cauza numarului mare de autovehicule, informeaza sambata Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Cinci raniti intr-un accident produs pe DN 10, in Buzau. Traficul in zona este complet blocat

Circulatia pe Drumul National 10 Buzau - Brasov este blocata, sambata, in localitatea Cislau in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Cinci persoane au fost ranite, una fiind incarcerata, transmite News. ro.

Trafic de cosmar, pe DN 10, din cauza unui accident produs langa Buzau

Un accident rutier a avut loc, vineri seara, pe Drumul National 10 Buzau-Brasov, intre localitatile Candesti si Satuc. Doua autoturisme s-au lovit frontal, dupa ce unul dintre soferi a incercat sa evite o alta masina care i-a franat brusc in fata. O tanara a fost ranita.

VIDEO Ungaria ameninta ca va bloca intrarea Ucrainei in UE din cauza noii legi a Educatiei care afecteaza minoritatile

Ungaria ar putea bloca drumul Ucrainei spre Uniunea Europeana din cauza legii controversate, votata la Kiev, care va afecta invatamantul in limbile minoritatilor.

Inregistrarea electronica pentru Loteria Vizelor 2019, blocata din cauza unei defectiuni tehnice. Ambasada SUA: Lucram la remedierea acestei probleme

Inregistrarea electronica in programul Diversity Visa al Statelor Unite, Loteria Vizelor 2019, este blocata, joi seara, din cauza unor probleme tehnice, Ambasada SUA la Bucuresti spunand ca impreuna cu specialistii IT de la Departamentul de Stat lucreaza la remedierea acestei probleme, relateaza News. ro.

inregistrarea pentru Loteria Vizelor 2019, blocata din cauza unei defectiuni tehnice

Inregistrarea electronica pentru Loteria Vizelor 2019 este blocata, in aceasta seara, din cauza unor probleme tehnice, informeaza Ambasada SUA la Bucuresti.

Pericol alarmant pentru doua sate de langa Cluj: Oamenii se imbolnavesc din cauza gropii de la Piatra Rat

Militantul ecologist Szakats Istvan a realizat o articol prin care vrea sa le aduca la cunostinta autoritatilor a doua sate de langa Cluj problemele de mediu cu care se confrunta din cauza gropii de gunoi.

WTA Hong Kong: Elina Svitolina s-a retras din cauza unei accidentari

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, s-a retras de la Hong Kong Open inaintea turului al doilea, din cauza unei accidentari la piciorul stang.

Mitropolit sirian, la sarbatoarea sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi:Noi, crestinii din Siria suferim din cauza razboiului, multi mitropoliti sunt dati disparuti, iar preotii au fost decapitati

Cateva mii de persoane au participat, sambata, la Sfanta Liturghie de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, cu prilejul Hramului Sfintei Cuvioasei Parascheva. Slujba a fost oficiata de un sobor de preoti, intre care si parintele sirian IPS Nicholas, Mitropolit de Hama. Multi mitropoliti sunt dati disparuti, iar preotii au fost decapitati, le-a povestit acesta credinciosilor, potrivit News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )