Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sibiu: Trei tineri, loviti de un microbuz pe o trecere de pietoni

Hotnews Hotnews,
 Sibiu: Trei tineri, loviti de un microbuz pe o trecere de pietoni

Trei adolescenti cu varste intre 14 si 17 ani au fost raniti vineri dimineata pe DN 7, in localitatea sibiana Talmaciu. Ei au fost loviti de un microbuz pe o trecerede pietoni. , potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Sibiu: Doua tinere, lovite de un microbuz pe o trecere de pietoni

Doua tinere au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce au fost lovite de un microbuz pe o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc pe DN 7, in localitatea sibiana Talmaciu, unde la aceasta ora traficul rutier este blocat.

Accident grav in judetul Sibiu. Trei elevi au fost loviti de un microbuz pe o trecere de pietoni

Trei adolescenti cu varste intre 14 si 17 ani au fost raniti vineri dimineata pe DN 7, in localitatea sibiana Talmaciu. Ei au fost loviti de un microbuz pe o trecerede pietoni. Conform.

Sibiu: Trei elevi, raniti dupa ce au fost loviti de un microbuz pe o trecere de pietoni (VIDEO, FOTO)

Trei adolescenti cu varste intre 14 si 17 ani au fost raniti vineri dimineata pe DN 7, in localitatea sibiana Talmaciu. Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Talhariti in timp ce visau partide de sex cu o prostituata. Trei tineri au fost arestati pentru ca furau banii clientilor

Judecatoria Constanta a decis in seara zilei de luni, 11 decembrie, arestarea preventiva pentru 30 de zile a trei tineri acuzati de talharie calificata. Inculpatii au furat banii unor barbati care au apelat la serviciile unei prostituate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )