Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sibiul, nominalizat printre cele mai bune destinatii turistice din Europa

B1 B1,
Sibiul, nominalizat printre cele mai bune destinatii turistice din Europa

Sibiul a fost nominalizat sa concureze in acest an pentru cea mai buna destinatie turistica europeana, transmite Agerpres. Orasul din inima Transilvaniei apare intre nominalizarile facute. continuă pe B1

Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din regiune. Ce se va intampla cu salariul minim

Agentia de evaluare financiara Moodys estimeaza ca Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din Europa Centrala si de Est, iar cresterile salariului minim vor fi printre cele mai mici din regiune in 2020 si 2021, scrie Mediafax.

Farmaciile din Romania au intrat in 2020 cu cele mai bune rezultate din istorie. Care sunt cei mai mari jucatori

Daca pentru mare parte din retailul romanesc, varful de sezon a fost reprezentat de sarbatorile de Craciun si Anul Nou, pentru farmacii abia acum urmeaza cea mai importanta perioada din an.

Cele mai bune bancuri cu fotografi. Ce face un fotograf cand este inselat de sotie cu cel mai bun prieten al sau

Si fotografii sunt personaje de bancuri care starnesc amuzamentul. Mai jos va prezentam o selectie de glume despre ei.

HOROSCOP DUR. Cele mai crude semne ale zodiacului. Ai grija cum te porti cu ele

Toatezodiileau o parte intunecata. Insa aceste 5zodiisunt cele mai crude din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele. Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa. Ca sa stii de.

Cehia face teste pentru a ridica viteza de circulatie a trenurilor la 200 kmh pe cele mai rapide portiuni

In Cehia, compania nationala de infrastructura feroviara SZ face primele teste cu viteza maxima de 200 kmh pe magistrala principala ce leaga Praga de granita cu Austria si Slovacia, scrie International Railway Journal. Cehia are portiuni cu viteze medii de 120 kmh, maximul este acum 160 kmh si tara detine si unul dintre cele mai importante centre de testare a trenurilor din Europa.

Nominalizari Oscar 2020: cele mai mari surprize si dezamagiri. Robert De Niro si Jennifer Lopez au fost ignorati

Pe lista nominalizarilor la premiile Oscar 2020 se regasesc multi dintre suspectii de serviciu, insa lipsesc nume importante, Academia Americana de Film facand omisiuni neasteptate, cele mai notabile fiind Robert De Niro si Jennifer Lopez.

Cuplul de fotografi romani ajuns numarul 1 in Anglia. Imaginile care au rupt cele mai tari topuri

Dupa ce in 2018 au devenit cei mai buni fotografi de nunta din Romania, cuplul care formeaza FOTO Dumbrava Daniel si Ana) a obtinut noi premii importante. 2019 le-a adus titlul de cei mai buni fotografi din Anglia, dar si locul 2 in una dintre cele mai tari comunitati de fotografi din lume, Fearless.

Cele mai sigure masini din clasa la testele Euro NCAP in 2019

Euro NCAP, programul european de evaluare a masinilor noi, a facut un clasament din care reiese care au fost cele mai sigure masini testate in 2019. Ford Puma, fabricat la Craiova, a obtinut un punctaj bun in clasa supermini.

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

Salariatii din constructii si asimilatii acestora au avut cele mai mari cresteri ale salariului net in ultimul an

Daca tragem linie si masuram cresterea salariilor din intervalul noiembrie 2018-noiembrie 2019, cele mai mari cresteri le-au avut lucratorii din constructii si asimilatii acestora. Cei care lucreaza in activitatea de sfaramare a rocilor aceste produse fiind apoi utilizate in constructii sau in productia de materiale - argila, gips, calcar etc. ) si-au vazut salariile marite cu peste 47% in ritm anual. Constructorii au si ei salarii nete mai mari tot cu peste 47%, iar pe locul al treilea sunt angajatii din Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, care include fabricarea sticlei, a articolelor din ceramica si a pietrei brute.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )