Libnet.ro
UNICEF

08:45

Siegfried Muresan, cerere catre Von der Leyen: Sa obtina aderarea Romaniei la Schengen

România Liberă România Liberă,
Siegfried Muresan, cerere catre Von der Leyen: Sa obtina aderarea Romaniei la Schengen

Europarlamentarul Siegfried Muresan anunta, marti, ca i-a cerut candidatei la functia de presedinte . continuă pe România Liberă

Siegfried Muresan: I-am solicitat Ursulei von der Leyen sa obtina aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatul european Siegfried Muresan, vicepresedintele Grupului PPE din Parlamentul European, i-a solicitat, marti, candidatei la functia de presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sa foloseasca toate instrumentele pe care le are la dispozitie pentru a obtine aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.

EXCLUSIV Ursula von der Leyen ar putea avea nevoie de voturile euroscepticilor pentru a deveni presedintele Comisiei Europene. Sigried Muresan: Sunt mai multi socialisti germani care nu o vor vota. Noi NU vom negocia cu extremistii

EXCLUSIV ONLINE Probleme pentru ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, in incercarea de a obtine functia de sefa a Comisiei Europene. Desi se parea ca negocierile din ultima perioada o dadeau.

VIDEO Premiera in Europa: Eurodeputatii ar putea vota astazi prima femeie la sefia Comisiei Europene. Ursula von der Leyen: Nu poate exista niciun compromis in ceea ce priveste statul de drept

Prima femeie care aspira la postul de presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se afla astazi in fata unui moment decisiv - votul Parlamentului European asupra candidaturii sale. Pentru a reusi sa preia stafeta de la Jean Claude Juncker, Ursula von der Leyen trebuie sa obtina o majoritate absoluta, adica cel putin 374 de voturi.

Parlamentul European ar putea vota astazi prima femeie la sefia Comisiei Europene. Ce a promis Ursula von der Leyen

Parlamentul European voteaza, marti, propunerea Consiliului pentru presedintia Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Pentru a reusi sa preia stafeta de la Jean Claude Juncker, candidata din Germania trebuie sa obtina o majoritate absoluta, adica cel.

Mediastandard.ro: Cum a incercat presa pro-Kremlin sa discrediteze candidatura Ursulei von der Leyen folosindu-se de teorii conspirationiste

Ursula von der Leyen a devenit, marti, prima femeie din istorie care conduce Comisia Europeana, dupa ce a fost nominalizata de Consiliul European si votata de catre Parlamentul European, la capatul unui vot transat la limita - 383 de voturi pentru, 327 impotriva si 22 de abtineri. Totusi, anterior numirii ei, publicatii pro-Kremlin au incercat din rasputeri sa poarte o campanie mediatica ce viza discreditarea candidatei din Germania. Astfel, intr-un articol publicat de New Eastern Outlook, un jurnal al Institutului de Studii Orientale al Academiei de Stiinte Ruse, se lansa cu cateva zile in urma o adevarata teorie a conspiratiei.

Ursula von der Leyen a devenit oficial prima femeie din istorie care conduce Comisia Europeana: A fost aleasa de Parlamentul European, la capatul unui vot transat la limita

Ursula von der Leyen a devenit, marti, prima femeie din istorie care conduce Comisia Europeana, dupa ce a fost nominalizata de Consiliul European si votata de catre Parlamentul European, la capatul unui vot.

Tariceanu: Ursula von der Leyen sa nu inchida ochii la abuzurile grosolane comise de autoritatile din anumite state est-europene

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca spera ca Ursula von der Leyen sa nu inchida ochii la abuzurile din unele state est-europene, asa cum a facut Jean Claude Juncker. Von der Leyen a fost votata.

URSULA VON DER LEYEN: Nu putem sa facem compromisuri in privinta respectarii statului de drept

Discursul candidatului pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustinut, ieri, in plenul Parlamentului European, a iscat vii dispute intre grupurile politice.

Cine este Ursula von der Leyen, noul presedinte al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen a fost desemnata marti seara noul sef al Comisiei Europene. Este prima femeie care ocupa functia de presedinte a Comisiei Europene. Ursula von der Leyen este politician german si din.

Cine este Ursula von der Leyen, noul presedinte al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen a fost desemnata marti seara noul sef al Comisiei Europene. Este prima femeie care ocupa functia de presedinte a Comisiei Europene. Ursula von der Leyen este politician german si din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )