Libnet.ro
UNICEF

06:30

SIEGFRIED MURESAN: Guvernul PSD - ALDE are zero credibilitate in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIEGFRIED MURESAN: Guvernul PSD - ALDE are zero credibilitate in UE

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, ieri, la Iasi, ca actuala guvernare are credibilitate zero in Uniunea Europeana si ca din aceasta cauza Romania poate rata oportunitatile preluarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Siegfried Muresan: Guvernul PSD - ALDE are in acest moment zero credibilitate in UE

Actuala guvernare are zero credibilitate in Uniunea Europeana, si ar putea rata oportunitatile pe care le poate aduce presedintia Consiliului Uniunii Europene, a afirmat sambata europarlamentarul PNL Siegfried Muresan.

Siegfried Muresan: Guvernul actual vede presedintia Consiliului UE ca pe o povara. Nu sunt capabili sa reprezinte bine Romania in UE

Europarlamentarul liberal Siefgried Muresan critica actualul guvern PSD-ALDE pentru inabilitatea de a se ridica la nivelul unui moment atat de important pentru Romania precum presedintia Consiliului Uniunii.

Majoritatea PSD-ALDE a aprobat o majorare de capital de 277 mil lei pentru 5 companii municipale / Pe ce se cheltuie banii: terenuri pentru cimitire, doua blocuri pentru angajati

Majoritatea PSD-ALDE, la propunerea primarului Gabriela Firea, a aprobat o majorare de capital de aproximativ 277 milioane lei pentru 5 dintre companiile municipale. Astfel, 56 milioane lei merg la Societatea de transport Bucuresti pentru achizitionarea unor terenuri necesare amenajarii unor noi autobaze, 100 milioane la Compania Municipala de Consolidari pentru achizitionarea unor terenuri si construirea a doua blocuri de locuinte pentru angajatii companiei. Alte 45 milioane merg la Compania Municipala Cimitire pentru a achizitiona terenuri pentru a amenaja noi cimitire. Municipalitatea motiveaza ca in cimitirele existente nu mai sunt locuri, iar in caz de calamitate orasul ar avea nevoie de 12. 000 locuri de veci.

Adevarul Live: Varujan Vosganian, despre conflictul dintre coalitia PSD-ALDE si Iohannis

Varujan Vosganian, vicepesedinte al ALDE si purtator de cuvant al formatiunii, vorbeste, la Adevarul Live, despre decizia lui Klaus Iohannis a nu-i accepta ca ministri, pentru moment, pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, remanierea din Guvernul Dancila si discutiile dintre Calin Popescu Tariceanu si Guy Verhofstadt.

Cluj nu mai asteapta Guvernul PSD si vrea sa-si faca singur spital regional

Clujul face pasi uriasi in dezvoltare. Liderii locali nu vor sa mai astepte ajutor de la Guvernul Dancila pentru construirea spitalului regional si su decis sa preia initiativa. Presedintele Consiliului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )