Libnet.ro
UNICEF

07:30

Siegfried Muresan: R. Moldova va primi fonduri europene pentru redresarea economiei

Adevărul Adevărul,
Siegfried Muresan: R. Moldova va primi fonduri europene pentru redresarea economiei

Republica Moldova urmeaza sa beneficieze de suport din partea Uniunii Europene pentru redresarea crizei economice provocate de pandemia de COViD-19. Mai mult decat atat, incepand cu anul viitor, UE ar putea aloca din bugetul comunitar pentru urmatorii ani o suma mult mai mare de 750 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Fonduri europene pentru infrastructura

In cadrul exercitiului financiar multianual 2021-2027, vom primi mai multi bani europeni, dar cele mai multe dintre fondurile respective vor fi alocate pentru proiecte care tin de infrastructura de transport, energie, din domeniul sanatatii si din domeniul educatiei, a precizat presedintele Klaus Iohannis, in urma intalnirii pe care a avut-o, ieri, cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni.

Iohannis: Romania primeste fonduri europene importante. Vom investi banii in autostrazi, in linii de cale ferata, in spitale. Si firmele vor primi bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca Romania va primi fonduri europene importante prin planul european de recuperare, bani care vor fi investiti in autostrazi, in linii de cale ferata, in spitale si in invatamant, dar si firmele vor primi bani.

VIDEO Klaus Iohannis: Ne pregatim sa atragem fonduri europene substantiale

Romania se pregateste sa atraga fonduri europene substantiale, a declarat presedintele Klaus Iohan.

UEFA: Echipa Trabzonspor a fost exclusa din cupele europene pentru un sezon

Camera decizionala a Corpului de Control Financiar al Cluburilor CFCB) a decis excluderea echipei Trabzonspor pentru un sezon din cupele europene, pentru neindeplinirea criteriilor din intelegerea la care a ajuns cu UEFA in 2016 pentru incalcarea fair-play-ului financiar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )