Libnet.ro
UNICEF

23:45

SIEGFRIED MURESAN: CE nu a primit dosarul pentru centura Bucurestiului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIEGFRIED MURESAN: CE nu a primit dosarul pentru centura Bucurestiului

Europarlamentarul Siegfried Muresan PNL) afirma ca Guvernul nu a transmis pana in prezent catre Comisia Europeana dosarul privind modernizarea din fonduri europene a centurii Bucurestiului. continuă pe Ziarul Bursa

Siegfried Muresan: Dancila a mintit. CE nu a primit nici pana acum dosarul pentru centura Bucurestiului

Premierul Viorica Dancila ar fi mintit cand a declarat ca este gata dosarul privind modernizarea din fonduri europene a centurii Bucurestiului la nivel de autostrada si ca va fi transmis Comisiei Europene in data de 15 octombrie, afirma.

Siegfried Muresan: Dancila a mintit. Comisia Europeana nu a primit nici pana acum dosarul pentru centura Bucurestiului

Siegfried Muresan, eurodeputat al PNL si purtator de cuvant al PPE, sustine ca premierul Viorica Dancila a mintit cand a vorbit de depunerea dosarului pentru centura Bucurestiului la Comisia Europeana, nefiind facut niciun demers de acest fel.

SIEGFRIED MURESAN: Guvernul Dancila - Teodorovici ignora recomandarile UE

Europarlamentarul Siegfried Muresan afirma ca scrisoarea transmisa Consiliului UE de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, pe tema masurilor economice ale Guvernului, nu a convins pe nimeni.

Siegfried Muresan (PNL) il desfiinteaza pe ministrul Discoteca: Epistola lui Teodorovici nu a convins pe nimeni. Guvernul PSD ALDE ne-a adus la un pas de criza

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan afirma ca scrisoarea transmisa Consiliului UE de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, despre masurile economice ale Guvernului, nu a convins pe nimeni si ca.

Proiectul pentru Centura Capitalei a ajuns la Comisia Europeana. Anuntul facut de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi seara, la Antena 3, ca proiectul pentru finantarea Centurii Capitalei a fost receptionat de Comisia Europeana, in data de 5 decembrie. Proiectul pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )