Libnet.ro
UNICEF

06:00

Siegfried Muresan: Romanii aflati in somaj tehnic trebuie sa stie ca o parte din bani vine de la UE. La fel si bonusurile pentru medici

Adevărul Adevărul,
Siegfried Muresan: Romanii aflati in somaj tehnic trebuie sa stie ca o parte din bani vine de la UE. La fel si bonusurile pentru medici

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a vorbit, la Adevarul Live, despre planul economic gandit la Bruxelles pentru sustinerea statelor comunitare afectate de coronavirus si despre cum au ajutat institutiile europene Romania. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru: Angajatii chemati la munca, desi sunt in somaj tehnic, trebuie sa faca reclamatii la ITM

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat vineri ca are o multitudine de semnale potrivit carora exista anghajatori care si-au trimis oamenii in somaj tehnic, dar ii cheama la munca. Am cerut ITM sa faca verificari.

SIEGFRIED MURESAN: Comisia Europeana trebuie sa vina cu o noua propunere de Buget Multianual al UE

Comisia Europeana trebuie sa vina rapid cu o noua propunere de Buget Multianual al Uniunii Europene 2021 - 2027, este concluzia la care a ajuns deputatul european Siegfried Muresan PNLPPE) dupa videoconferinta Consiliului European de joi seara.

MediaSind someaza Realitatea Media sa faca public numarul angajatilor care se afla in somaj tehnic

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind anunta ca a luat act de reactia administratorului special al SC Realitatea Media SA, Genoveva Grigoroscut, publicata de Paginademedia. ro in urma aparitiei comunicatului de presa al organizatiei prin care se semnala faptul ca angajati ai institutiei, aflati in somaj tehnic, lucreaza in regim de voluntariat, fara sa aiba un contract semnat in acest sens, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Cum pot beneficia pensionarii de somaj tehnic. Care sunt conditiile impuse de lege

Pensionarii care sunt in acelasi timp si angajati ori profesionisti, in perioada starii de urgenta, pot primi, daca raman fara munca, somaj tehnic sau indemnizatie de profesionist. Cum pot beneficia pensionarii de somaj tehnic. Care sunt conditiile impuse de lege in perioada starii de urgenta, pensionarii care sunt in acelasi timp, si angajati ori profesionisti, .

Tarom trimite 1.112 angajati in somaj tehnic 90 de zile, din 27 aprilie

Un numar de 1. 112 angajati ai transportatorului aerian national Tarom vor intra in somaj tehnic 90 de zile, din 27 aprilie, urmand sa beneficieze de o indemnizatie de somaj tehnic de 75% din salariul de baza aferent postului ocupat.

STB trimite in somaj tehnic 2.000 de angajati Badulescu: Nu sunt soferi si vatmani, ci personal de suport

Societatea de Transport Bucuresti va trimite in somaj tehnic circa 2. 000 de angajati din cei 11. 000, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Acesta spune ca masura a fost luata deoarece numarul celor care folosesc transportul public a scazut drastic din cauza instaurarii starii de urgenta. Angajatii trimisi in somaj tehnic nu sunt soferi sau vatmani, ci personal TESA, a explicat Badulescu.

Cum se declara si cum se platesc contributiile pentru pensie si sanatate la somaj tehnic

Ministerul Finantelor a anuntat vineri cum se declara si se platesc contributiile pentru pensii si sanatate la somaj tehnic, precum si bonificatiile acordate la plata impozitului pe profit sau pe veniturile microintreprinderilor.

Solicitarile pentru indemnizatiile de somaj tehnic ar putea fi depuse exclusiv prin platforma aici.gov.ro

Autoritatile evalueaza posibilitatea ca in luna mai pentru luna aprilie solicitarile pentru indemnizatia de somaj tehnic sa se depuna exclusiv pe platforma aici. gov. ro. Anuntul a fost facut de Alin Ignat, secretar de stat in Ministerul Muncii, in cadrul unei declaratii de presa la sediul institutiei. Este vorba de indemnizatia de sprijin pentru alti profesionisti conform Codului Civil, precum contracte de drepturi de autor, activitate sportiva si conventii individuale de munca, care se acorda prin Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala.

Violeta Alexandru: Avem semnale ca in unele situatii, angajatorii au cerut angajatilor sa vina la munca, desi erau in somaj tehnic

Ministrul muncii Violeta Alexandru a declarat vineri ca a primit semnale potrivit carora exista situatii in care angajatii sunt obligati sa vina la munca, desi sunt inscrisi in somaj tehnic. Ministerul a spus ca ii incurajeaza pe cei care sunt intr-o astfel de situatie sa se adreseze Inspectoratelor Teritoriale de Munca.

Violeta Alexandru: 600.000 de romani beneficiaza de somaj tehnic

Violeta Alexandru a declarat, vineri, ca 600,000 de romani au beneficiaza de somaj tehnic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )