Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

SIEGFRIED MURESAN: Viorel Stefan, respins in PE pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIEGFRIED MURESAN: Viorel Stefan, respins in PE pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi

Comisia de control bugetar CONT) a Parlamentului European a respins astazi, propunerea Guvernului Dancila pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi, respectiv vicepremierul Viorel Stefan, a anuntat eurodeputatul PNL Siegfried Muresan. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European a respins candidatura vicepremierului Viorel Stefan la Curtea europeana de Conturi (Siegfried Muresan)

Comisia de control bugetar CONT) a Parlamentului European a respins propunerea Guvernului Dancila pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi, a anuntat europarlamentarul liberal Siegfried Muresan. Este vorba de Viorel Stefan, viceprim-ministru fara portofoliu.

Parlamentul European l-a respins pe vicepremierul Viorel Stefan, candidatul propus de Guvernul Dancila la Curtea de Conturi

Comisia de control bugetar CONT) a Parlamentului European a respins, luni, propunerea Guvernului Dancila pentru pozitia de membru al Curtii Europene de Conturi. Desi nu a avut niciun contracandidat, vicepremierul Viorel Stefan, candidatul propus de guvernul Romaniei, nu a reusit sa convinga comisia, a anuntat pe Facebook, europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan.

SIEGFRIED MURESAN: Propunem Parlamentului European norme pentru proiectele europene

Eurodeputatul Siegfried Muresan a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa la Piatra-Neamt, ca va propune Parlamentului European, in noul mandat, aplicarea unui set unic de reguli si norme in toate tarile membre ale UE in ceea ce priveste atragerea fondurilor europene.

Siegfried Muresan il ironizeaza pe Teodorovici: Cand s-a gandit la interesul economic al Romaniei? Cand a aparat paradisurile fiscale si evazionistii?

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan l-a ironizat duminica pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, in legatura cu afirmatia sa privind interesul economic al Romaniei privind masurile agresive pe care ar trebui sa le ia statele membre pentru solutionarea exodului creierelor, sustinand ca PSD-istul nu a gandit niciodata in acest fel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )