Libnet.ro
UNICEF

13:00

SIEGFRIED MURESAN: Viorica Dancila a ratat obtinerea vicepresedintiei Comisiei Europene pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIEGFRIED MURESAN: Viorica Dancila a ratat obtinerea vicepresedintiei Comisiei Europene pentru Romania

Deputatul european, Siegfried Muresan, considera ca Viorica Dancila a ratat obtinerea pozitiei de vicepresedinte al Comisiei Europene pentru Romania, deoarece nu a stiut sa foloseasca niciunul dintre argumentele favorabile tarii noastre, se arata inr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Sigfried Muresan, despre nominalizarea Rovanei Plumb: Lucrul cel mai important la care trebuie sa ne uitam este daca a reusit Viorica Dancila sa obtina pentru Romania o pozitie de vicepresedinte (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a atras atentia, in emisiunea Buna, Romania de pe B1TV, ca in ciuda anuntului ca Rovana Plumb a fost acceptata de von der Leyen pentru functia de comisar european din.

Un europarlamentar PNL acuza PSD ca a instrumentalizat festivitatile dedicate lui Avram Iancu. Siegfried Muresan: Asa ceva nu am vazut in niciun an la Tebea. Oamenii trebuie sa stie

Siegfried Muresan acuza PSD ca a instrumentalizat festivitatile nationale organizate in memoria eroului Avram Iancu, reclamand ca membrii conducerii social-democrate au preferat sa depuna coroane din.

LUDOVIC ORBAN: O somam pe Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb

Liderul PNL, Ludovic Orban, o someaza pe Viorica Dancila sa retraga nminalizarea Rovanei Plimb pentru functia de comisar european, cat mai e timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE. Este de neinteles de ce premierul Vasilica Viorica Dancila a refuzat pana acum sa faca alta nominalizare, in ciuda solicitarii exprese a presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis Orban.

Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost pusa pe lista propunerilor de comisari europeni: O reusita pentru tara noastra

Anuntul Comisiei Europene cu privire la Rovana Plumb, cefigureaza pe lista comisarilor europeni anuntata de presedintele Ursula von der Leyen, o bucura nespus pe Viorica Dancila. Premierul considera o.

Viitorul guvern va avea maximum 19 ministere. Cum va arata Cabinetul condus de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila vrea un nou Guvern care sa cumuleze maximum 19 ministere. in PSD a aparut prima ciorna a viitorului cabinet. Cum va arata? Viitorul guvern va avea maximum 19 ministere Viitorul e o taina, necunoscuta de oameni, este un vers dintr-o piesa crestina. Gresit! Viitorul e aproape si e cunoscut de pamanteni, iar .

VIORICA DANCILA: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Social-democratii iau in calcul restructurarea Guvernului in Parlament, a afirmat, luni, premierul Viorica Dancila, care l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca, prin refuzul de a numi ministrii interimari, ignora intr-un dispret total reguli, legi si decizii ale Curtii Constitutionale.

VIORICA DANCILA, MESAJ DE ZIUA PETROLISTULUI: Eu si Guvernul va suntem parteneri

Premierul Viorica Dancila a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Petrolistului, mentionand ca atat ea cat si Guvernul sunt alaturi de cei care lucreaza in acest domeniu, punctand ca vrea cresterea competitivitatii in acest sector.

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

PRIMA ZI DE SCOALA. Premierul Viorica Dancila, mesaj pentru elevi la deschiderea noului an scolar: Am incredere in potentialul vostru, al tuturor, iar viitorul este al vostru

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor elevilor la deschiderea anului scolar 2019-2020. Dancila a fost prezenta la deschiderea de la Scoala Gimnaziala din Santamaria.

Viorica Dancila, mesaj de Ziua Petrolistului: in cei 12 ani in care am activat ca inginer petrolist, am simtit ca invat ceva nou in fiecare zi

Premierul Viorica Dancila a transmis, duminica, un mesaj de Ziua Petrolistului, in care vorbeste despre faptul ca si ea a activat in acest domeniu pe care l-a considerat dificil, dar interesant. Aceasta industrie are un viitor important in regiune si are o insemnatate deosebita, atat pentru tara, cat si pentru romani si familiile lor, a transmis Dancila, care a afirmat ca doreste cresterea competitivitatii acestui sector de activitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )