Libnet.ro
UNICEF

21:00

SIF Banat Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Banat Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat Crisana s-au apreciat cu 4,44%, in perioada 18-25 august, reprezentand cel mai bun randament raportat la euro din cadrul indicelui BET-FI, care s-a apreciat cu 1,68%. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul Bilteanu, concertat din nou de ASF la SIF Banat-Crisana

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a stabilit ca grupul format din Aris Capital SA, Torch Investment, Smart Capital Investment si Monticlifti Management Limited actioneaza concertat si are o detinere cumulata de 14,06% din SIF Banat-Crisana, si i-a limitat drepturile de vot pana la pragul legal de 5%, inainte de Adunarea Generala a companiei, din 29/30 august.

Cel mai bun Galaxy Note 7 e un mit chiar si pentru piata din China

Samsung Galaxy Note 7 e un telefon foarte bun, cu hardware de varf pentru Android. Totusi, existau zvonuri ca poate fi si mai bun.

Islanda a ridicat gradul de alerta: cel mai mare vulcan din tara este pe punctul de a erupe

Islanda a ridicat gradul de alerta dupa ce unul dintre cei mai mari vulcani a fost lovit de cele mai mari cutremure din ultimii 39 de ani, scrie businessmagazin. ro. Doua cutremure de peste 4 grade pe scara Richter.

Numai de Bine. inotul, cel mai bun sport pentru copii

Inotul de la o varsta frageda are efecte nebanuite asupra dezvoltarii copiilor. Este una dintre cele mai bune metode pentru a te asigura ca micutii au parte de o dezvoltare armonioasa si, in .

Plus de 29,36%, pentru Mecanica Fina

Actiunile Mecanica Fina MECE) s-au apreciat cu 29,36%, in perioada 17-24 august, raportat la euro, reprezentand, de departe, cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, insa pe fondul unor tranzactii foarte reduse.

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul [].

Dwayne Johnson este cel mai bine platit actor din lume

Actorul de 44 de ani, cunoscut mai degraba sub numele The Rock, a castigat 64,5 milioane de dolari intr-un an, fiind cel mai bine platit din lume. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc trei ani la rand.

Vreau doar sa mor: Un barbat din Indonezia de 145, cel mai batran om din lume (FOTO)

Mbah Gotho este un indonezian care sustine ca are 145 de ani si care, potrivit marturiilor acestuia, isi asteapta sfarsitul de 24 de ani, de cand si-a pregatit si locul de veci, arata.

Bani pentru reabilitarea Casei Vergu Manaila, cel mai vechi imobil din Buzau, care gazduieste colectia de etnografie a Muzeului Judetean

Casa Vergu Manaila, cel mai vechi imobil din Buzau, va fi consolidata pentru a fi repusa in circuitul turistic. Cladirea adaposteste o colectie permanenta de etnografie si arta populara, obiecte achizitionate exclusiv din spatiul buzoian, insa pentru ca exponatele sa nu fie afectate de ploaia care se infiltreaza prin acoperis au fost mutate de mai mult timp in subsolul conacului boieresc.

Golul care i-a uimit pe toti. Cea mai ciudata executie din istoria fotbalului

Un filmulet in care e prezentat un elev din SUA a devenit viral datorita modului in care acesta a reusit sa marcheze golul echipei sale, scrie gsp. ro. Dylan Prichett-Ettner joaca la Columbine High.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )