Libnet.ro
UNICEF

06:30

SIF TRANSILVANIA - Comunicat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF TRANSILVANIA - Comunicat

Completarea Ordinii de zi a A. Transilvania S. convocat a pentru data de 1112. continuă pe Ziarul Bursa

SIF TRANSILVANIA - Comunicat

Scrisoare catre PROCURORUL GENERAL AL ROMANIEI.

SIF Transilvania se adreseaza Procurorului General al Romaniei

Impresurat cu decizii haotice venite dinspre ASF si Bursa de Valori, care i-au retezat comunicatiile cu actionarii SIF Transilvania si au suspendat actiunile de la tranzactionare, Mihai Fercala apeleaza la Procurorul General al Romaniei Gabriela Scutea, printr-o Adresa remisa astazi, in care ii sesizeaza Dosare penale pentru infractiuni foarte grave care afecteaza patrimoniul si imaginea . SIF Transilvania.

ASF decide ca SIF Transilvania trebuie sa publice rapoartele grupului Fratila

Intr-o sedinta tinuta ieri pe situatia de la SIF Transilvania SIF3), Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a decis ca echipa care e abilitata sa dea comunicate in numele societatii de investitii financiare este cea formata din Constantin Fratila, Crinel-Valer Andanut, Marius-Adrian Moldovan si Nicolae Petria. Adica partea din consiliul de supraveghere al SIF 3 coagulat in jurul lui Constantin Fratila.

Final neconcluziv la adunarea actionarilor SIF Transilvania

ACTUALIZARE - Grupul Fratila: Locatia adunarii generale a SIF Transilvania a fost inchisa prin dispozitia lui Fercala --- *ACTUALIZARE - Moldovan, Andanut si Fratila au incercat sa tina o adunare paralela la Aro Palace, dar au fost perturbati de. politie! --- *ACTUALIZARE - Actionarii au votat dividendul de 0,0355 leiactiune.

ASF decide ca SIF Transilvania trebuie sa publice rapoartele grupului Fratila

ACTUALIZARE - Grupul Fratila comunica oficial investitorilor componenta noului directorat, cu mandat pe patru ani, dupa eliminarea cu sprijinul ASF a lui Fercala --- *ACTUALIZARE - Mihai Fercala ne-a declarat: Comisarii ASF incalca grav legea nr. Oricine poate sa citeasca prevederile art. 1, art. 3, art. 9 alin. 3, si vede cine poate da raporate curente la un emitent administrat in sistem dualist ca SIF Transilvania!.

COMUNICAT: Actul de administrare al SIF Transilvania in contextul corespondentei cu A.S.F.

Transilvania informeaza actionarii si investitorii ca se afla in imposibilitatea de a publica pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti rapoartele curente, conform prevederilor legale, potrivit explicatiilor de mai jos.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )