Libnet.ro
UNICEF

21:45

SIF TRANSILVANIA - Raportul anual pentru exercitiul financiar din anul 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF TRANSILVANIA - Raportul anual pentru exercitiul financiar din anul 2014

SIF TRANSILVANIA - Raportul anual pentru exercitiul financiar din anul 2014. continuă pe Ziarul Bursa

SIF TRANSILVANIA - RAPORT CURENT

A fost facut public Raportul Kroll despre Furtul Secolului din Republica Moldova. In doar 3 zile din noiembrie cateva SRL-uri au primit 750 mil. dolari, trimise apoi in conturi ale unor firme off-shore

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, a facut public luni seara raportul societatii americane de audit Kroll privind dosarul care peste Prut a fost numit Furtul Secolului, fiind acuzata pana acum disparitia din Republica Moldova a un miliard de dolari. In documentul citat este mentionat transferul catre firme offshore, prin intermediul unor SRL-uri necunoscute, a 750 mil. dolari.

DOCUMENT A fost facut public Raportul Kroll despre Furtul Secolului din Republica Moldova. Un sistem de tip suveica a lasat bancile in doar trei zile fara 750 milioane de dolari, transferati in firme off-shore

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, a facut public luni seara raportul societatii americane de audit Kroll privind dosarul care peste Prut a fost numit Furtul Secolului, fiind acuzata pana acum disparitia din Republica Moldova a un miliard de dolari. In documentul citat este mentionat transferul catre firme offshore, prin intermediul unor SRL-uri necunoscute, a 750 mil. dolari, iar principalul nume in jurul caruia se invart tranzactiile este al omului de afaceri Ilan Shor. In document mai apar si numele unor actuali sau fosti demnitari moldoveni, precum fostul presedinte Petru Lucinschi sau fosti sefi ai vamilor si Aeroportului Chisinau, dar si numele unor cetateni rusi.

Proiect pus in aplicare de cativa tineri pentru salvarea Mocanitei din Hunedoara

Cativa tineri din Hunedoara incearca sa salveze de la ruina o mocanita construita in 1871, care din 2008, sta retrasa intr-un depozit. Pentru realizarea acestui proiect, in speta, pentru refacerea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )