Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sigur nu stiai asta! Cand este mai bine sa faci dus, dimineata sau seara?

Antena3 Antena3,
Sigur nu stiai asta! Cand este mai bine sa faci dus, dimineata sau seara?

Expertii avetizeaza ca dusul zilnic, indiferent de cat de placut este, nu este foarte sanatos pentru piele pentru ca distruge grasimile naturale care servesc drept protectie. Detergentul din gelurile de dus pot cauza. continuă pe Antena3

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si.

Adevarul Live: Horia Virlan, din culisele noului sezon Mama mea gateste mai bine

Interviu Horia Virlan. Horia Virlan 52 de ani) a vorbit la Adevarul Live despre al treilea sezon al show-ului Mama mea gateste mai bine, dar si pentru a impartasi secrete din bucatarie.

Primarul Pandele, vedeta internetului: Alte 10 ipostaze in care edilul si-a improvizat piedestal pentru a fi vazut mai bine (FOTO)

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este vedeta retelelor de socializare, dupa ce acesta a fost surprins in curtea Scolii nr. 1 din Voluntari urcat pe o catedra, in contextul cuvantarii.

Ma asteptam la toata treaba asta. Cine este primul concurent eliminat prin vot din show-ul Supravietuitorul

Primul concurent a fost eliminat de pe insula in cadrul show-ului Supravietuitorul. Prima persoana votata sa plece de pe insula este Lucian, seful Tribului Hangin, informeaza Libertatea. Ma.

CFR Cluj rezista mai bine de o repriza in zece oameni contra Craiovei

Echipele CFR Cluj si CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, sambata seara, in etapa a 7-a din Liga 1, meci in care oaspetii au avut superioritate numerica mai mult de o repriza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )