Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sile Camataru, trimis in judecata, in dosarul in care este acuzat de proxenetism

România Liberă România Liberă,
Sile Camataru, trimis in judecata, in dosarul in care este acuzat de proxenetism

Vasile Blint, cunoscut sub numele de Sile Camataru, a fost trimis in judecata, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alte persoane, ar fi racolat clienti, majoritatea cetateni straini, de la care ar fi cerut intre 100 si 700 de euro pentru ca acestia sa intretina acte sexuale cu prostituate, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO DNA cere aviz pentru arestarea si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Reactia lui Toni Grebla sursa: B1 Tv): Stirea o am de la dumneavoastra. Ma voi prezenta la Senat si voi proceda in consecinta. Nu am vazut dosarul, nu am vazut inca exact de ce sunt acuzat. Despre demisie: Dupa ce voi vedea dosarul, probabil voi evita sa pun fostii colegi din Biroul Permanent intr-o situatie delicata.

DNA cere aviz pentru arestarea si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, potrivit surselor din presa.

REVISTA PRESEI. Care este primul oras care interzice reclamele la videochat

In ziarele de luni, citim despre persoanele vizate de jihadul Elenei Udrea, care este primul oras din Romania care interzice reclamele stradale si studiul emis de Comisia Europeana cu privire la evolutia companiilor romanesti de stat.

Procurorii DIICOT cer incuviintarea urmaririi penale pentru Varujan Vosganian si Adriean Videanu in dosarul Interagro

Procurorii DIICOT au cerut incuviintarea urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, in dosarul in care este acuzat, alaturi de Adriean Videanu, ca, in calitate de ministrii ai Economiei, au.

Procurorii DIICOT cer incuviintarea urmaririi penale pentru Varujan Vosganian, in dosarul Ioan Nicolae - Interagro

Procurorii DIICOT au cerut luni incuviintarea urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, in dosarul in care este acuzat, alaturi de Adriean Videanu, ca, in calitate de ministrii ai Economiei, au furnizat firma Interagro detinuta de omul de afaceri Ioan Nicolae.

Adrian Sarbu arunca bomba: Dosarul Mediafax este fabricat la comanda lui Ponta - Ghita

Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul Mediafax are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani.

VIDEO. Dosarul Gala Bute: Care sunt faptele de care este acuzata Elena UDREA

Procurorii anticoruptie cer inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, pentru ca, in perioada in care a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a aprobat atribuirea un contract de peste 10 milioane de lei unei firme pentru organizarea evenimentului Gala Bute, fara licitatie si care urma sa fie rambursat din fonduri europene.

Elena Udrea a facut declaratii despre recentul scandal in care este implicata

Actualizare 22:06 Ce SMS-uri si-au trimis Udrea si Ghita dupa arestarea lui Cocos Elena Udrea a aratat, in aceasta seara, la TVR 1, un schimb de SMS-uri despre care sustine ca l-a avut cu Sebastian Ghita, dupa arestarea lui Dorin Cocos. --- * Udrea: Mi-as relua cariera la fel * Elena Udrea: Doamna Kovesi a fost foarte sprijinita de domnul presedinte Traian Basescu * Udrea: Un avocat al celor care au turnat impotriva lui Cocos a fost rugat sa faca o interventie in favoarea lui Coldea * Elena Udrea: Florian Coldea i-a spus Alinei Bica faptul ca trebuia sa-l fi anuntat de problemele fotografiilor de la Paris * Udrea: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi, nu altfel * Udrea: Ostilitatea lui Coldea mi-a fost decriptata de Ghita * Udrea: Oamenii, cand stau prea mult timp intr-o functie, sunt tentati sa acapareze puterea totala.

Ai vrea sa fii clientul unui vanzator care nu e fericit? Care este legatura dintre performanta si starea de spirit

Starea de spirit a angajatilor influenteaza atat legatura acestora cu clientii, dar si performanta la locul de munca. Fericirea unui angajat este vizibila si in legatura pe care acestia o stabilescu cu colegii lor, sustine Simona Nicolaescu, managing.

Victor Ciorbea cere URGENT un nou sediu. Care este problema

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, sustine ca sediul institutiei pe care o conduce este impropriu desfasurarii activitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )