Libnet.ro
UNICEF

18:30

Silhouette lanseaza cardul cu care poti avea tratamente faciale si corporale cu doar 349 de lei pe luna

ADPM ADPM,
Silhouette lanseaza cardul cu care poti avea tratamente faciale si corporale cu doar 349 de lei pe luna

Centrele Silhouette din Bucuresti lanseaza Silhouette Beauty Card, un abonament anual special, cu ajutorul caruia poti beneficia de tratamente profesionale, cu doar 349 de lei pe luna, 50% discount fata de pretul de lista. In acest mod, te poti bucura de efectele procedurilor de infrumusetare de la Silhouette pe intreaga durata a anului. continuă pe ADPM

Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei

Centrala termica poate sa iti dea batai de cap. Bani multi, birocratie. Instalarea si debransarea de la sistemul centralizat de incalzire se fac cu mult chin, cel putin asa, afirma cei care trec prin astfel de experiente. Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei .

10 metode recomandate de medici prin care poti evita contactarea coronavirusului

Datorita epidemiei ce a luat amploare si in Italia de curand, medicii pun la dispozitia cetatenilor romani 10 metode prin care acestia pot evita o noua infectie. Specialistii sustin ca aceste sfaturi sunt esentiale si eficiente pentru coronavirus. 10 metode recomandate de medici prin care poti evita contactarea coronavirusului Medicii au tras un semnal de .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )