Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce silueta are Adelina Pestritu la doua zile dupa nastere

ADPM ADPM,
Ce silueta are Adelina Pestritu la doua zile dupa nastere

Adelina Pestritu se afla inca in maternitate, alaturi de fetita ei, Zenaida Maria, unde este vizitata de prieteni, printre care si fosti colegi din televiziune. Vedeta a postat o serie de fotografii, in care se poate observa si silueta din acest moment, la doua zile de cand a devenit mamica. continuă pe ADPM

Adelina Pestritu a ajuns acasa cu micuta Zenaida. Primele imagini

Vesti bune pentru Adelina Pestritu, la doar trei zile dupa ce a nascut. Pentru ca lucrurile au mers bine dupa nastere, medicii au decis sa o externeze pe frumoasa bruneta. Adelina Pestritu, care arata foarte.

Adelina Pestritu a nascut o fetita: Iubitul meu nu a asistat la nastere.Vedeta a dezvaluit ce nume va purtamicutaFOTO

Fosta prezentatoare TV Adelina Pestritu 31 de ani) a nascut o fetita. Vedeta a publicat prima imagine cu micuta si a dezvaluit numele pe care il va purta.

Adelina Pestritu a luat o DECIZIE SURPRINZATOARE imediat dupa ce a nascut: Toata lumea a fost SOCATA (FOTO)

Adelina Pestritu a devenit mamica. Vedeta a nascut-o vineri pe Zenaida Maria, iar parintii ei au avut grija sa-i deschida acesteia un cont pe Instagram inca din prima zi de viata. Deja fiica.

Adelina Pestritu a nascut o fetita! Iata cum arata micuta Zenaida!

Moment unic in viata Adelinei Pestritu. Vedeta a nascut o fetita. Micuta Zenaida-Maria a venit pe lume intr-o clinica privata din Bucuresti. Iata prima fotografie cu Adelina, alaturi de fetita sa si de tatal acesteia, Virgil.

DEZVALUIRI CUTREMURATOARE! Gabriela Cristea a avut grave probleme dupa nastere: Nu mai puteam sa...

Gabriela Cristea a marturisit, in emisiunea pe care o modereaza, ca a avut ceva probleme de sanatate dupa nastere. Vedeta a sustinut ca a decis sa scape de kilogramele in plus acumulate nu doar din.

Mobilizare uluitoare pentru olimpicul tratat cu dispret de autoritati. Cati bani i-au donat romanii in doar doua zile

David Turturean va putea participa la cele doua olimpiade internationale din Sri Lanka si China, ce vor avea loc in toamna acestui an, dupa ce romanii s-au mobilizat exemplar si in doar doua zile au strans banii necesari pentru transport si diurna.

VIDEO 120 de gospodarii inundate in Olt, la doua zile de la ploaia torentiala. Autoritatile au fost nevoite sa sparga un drum judetean.in trei nopti am dormit 6 ore

Situatie de cosmar pentru cetatenii din doua sate din Curtisoara, care dupa ploile puternice de la mijlocul acestei saptamani au ramas cu gospodariile pline de apa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2001 seconds )