Libnet.ro
UNICEF

10:15

Silvia Radu saluta demisia lui Dorin Chirtoaca:Primaria are nevoie de o conducere care sa-i asigure stabilitatea

Adevărul Adevărul,
Silvia Radu saluta demisia lui Dorin Chirtoaca:Primaria are nevoie de o conducere care sa-i asigure stabilitatea

Primarul interimar al Chisinaului, Silvia Radu, a salutat gestul lui Dorin Chirtoaca de a-si da demisia de la sefia Primariei Capitalei. Potrivit ei, orasul are nevoie de o conducere care sa-i asigure stabilitatea. continuă pe Adevărul

PAS:Demisia lui Dorin Chirtoaca se cerea demult

Partidul Actiune si Solidaritate PAS), condus de catre Maia Sandu, a emis un comentariu pe subiectul demisiei lui Dorin Chirtoaca din functia de primar general de Chisinau. Potrivit formatiunii, demisia edilului se cerea demult.

Ion Ceban, dupa demisia lui Dorin Chirtoaca: A luat o decizie corecta

Presedintele fractiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, a declarat ca decizia lui Dorin Chirtoaca de a-si da demisia din functia de primar general de Chisinau este una corecta.

Andrei Nastase:Demisia lui Dorin Chirtoaca este un gest util

Liderul PPDA, Andrei Nastase, afirma ca decizia lui Dorin Chirtoaca de a demisiona din functia d eprimar general de Chisinau reprezinta un gest util.

Dorin Chirtoaca si-a dat demisia din functia de primar al Chisinaului

Dorin Chirtoaca a anuntat vineri - intr-o conferinta de presa - ca isi da demisia din functia de primar general al municipiului Chisinau in semn de protest si a cerut organizarea de alegeri anticipate,.

SCANDAL la Chisinau! Primarul Dorin Chirtoaca a DEMISIONAT: Dodon e bufonul lui Plahotniuc si vrea sa fie bufonul lui Putin

Scandal de proportii peste Prut! Dorin Chirtoaca isi da demisia din functia de primar al Chisinaului, acuzand ca este legat de mani si de picioare de dictatura de astazi din Republica Moldova. Eu am.

Dorin Chirtoaca, primarul suspendat al Chisinaului, a demisionat. Guvernul trebuie sa organizeze alegeri

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, si-a anuntat demisia vineri la pranz, intr-o conferinta de presa. Ca urmare a demisiei, Guvernul Republicii Moldova va trebui sa declanseze alegeri locale anticipate in capitala.

Dorin Chirtoaca a demisionat din functia de primar general de Chisinau

Primarul general de Chisinau, Dorin Chirtoaca, suspendat din functie fiind vizat intr-un dosar penal, si-a anuntat demisia vineri, 16 februarie, in cadrul unei conferinte de presa.

Ana Gutu, catre Dorin Chirtoaca:V-ati inconjurat cu oameni de nimic si tineri corupti care v-au vandut pe mana justitiei politic angajate

Vicepresedintele PUN, Ana Gutu, a criticat activitatea lui Dorin Chirtoaca la sefia Capitalei. Aceasta i-a reprosat fostului primar de Chisinau ca s-ar fi inconjura la Primarie cu oameni de nimic, tineri corupti, neprofesionisti, care in final v-au vandut pe mana justitiei politic angajate.

Dorin Chirtoaca: Basescu stie ca Salaru vrea sa-l aduca sub Plahotniuc?

Proaspat demisionat din functia de primar general de Chisinau, Dorin Chirtoaca a declarat ca primarii din tara sunt presati sa treaca la Partidul Democrat sau la alte partide din alianta lor monstruoasa. Acesta s-a referit si la plecarea conducerii Primariei Bacioi de la PL catre PUN, care a avut loc vineri, 16 februarie.

Avocatii lui Dorin Chirtoaca au cerut recuzarea judecatorului si procurorului

Avocatii primarului suspendat Dorin Chirtoaca au cerut recuzarea judecatorului si procurorului in dosarul parcarilor cu plata, in care edilul este cercetat pentru corupere pasiva. Sedinta de miercuri, 14 februarie, a fost intrerupta pentru a examina, intr-o alta zi, cererile de recuzare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )