Libnet.ro
UNICEF

01:05

Silviu Prigoana, acuzatii grave catre Adriana Bahmuteanu. Cum si-ar fi umilit copiii, de fapt

Playtech Playtech,
Silviu Prigoana, acuzatii grave catre Adriana Bahmuteanu. Cum si-ar fi umilit copiii, de fapt

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana duc un razboi de mult timp, iar conflictul este departe de a se fi finalizat. La cinci ani de la despartire, cei doi insa isi disputa dreptul pentru custodie asupra celor doi baieti, Maximus si Eduard. Silviu Prigoana, acuzatii grave catre Adriana Bahmuteanu Afaceristul a explicat insa ca el respecta . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Adriana Bahmuteanu, la un pas sa isi piarda definitiv copiii. De ce o acuza Silviu Prigoana

Telenovela divortului dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana e departe de a se fi finalizat. La cinci ani distanta de la separare, cei doi isi disputa prin tribunale dreptul de custodie asupra copiilor, Maximus 13 ani) si Eduard 10 ani). in fapt, tribunalul trebuie sa decida unde vor sta copiii nostri, la mine sau la .

Ce datorii are Adriana Bahmuteanu. Pentru ce suma a fost executata silit

S-a aflat ce datorii are Adriana Bahmuteanu si pentru ce suma incredibila a fost executata silit. Vremurile cand fosta vedeta a Antenei invartea milioanele sunt de domeniul trecutului, din moment ce a fost executata silit pentru o suma considerata infima altadata. Adriana Bahmuteanu a ajuns la fundul sacului. A fost executata silit pentru o suma .

Acuzatii grave dupa moartea lui Maradona: Timp de 12 ore, Diego nu a avut nicio atentie sau control din partea personalului medical

Matias Morla, avocatul lui Diego Maradona, a lansat acuzatii grave si cere o ancheta amanuntita, in urma decesului fostului campion mondial.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Orban si Iohannis. La ce i-ar instiga pe romani, de fapt

Gabriela Firea a facut acuzatii grave la adresa lui Ludovic Orban si Klaus Iohannis. Fostul primar a spus la ce i-ar instiga acestia pe romani, de fapt. Gabriela Firea a reactionat dur dupa conferinta de presa a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Gabriela Firea sustine ca premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis vor sa atraga .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )