Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep a acceptat provocarea momentului. A jonglat cu hartia igienica - VIDEO

Antena3 Antena3,
Simona Halep a acceptat provocarea momentului. A jonglat cu hartia igienica - VIDEO

Simona Halep a jonglat cu hartia igienica. continuă pe Antena3

Ce face Simona Halep in carantina: A acceptat provocarea momentului in sport si a jonglat cu hartia igienica, dupa modelul Leo Messi (VIDEO)

Actori, demnitari, oameni de afaceri, cantareti, jurnalisti, elevi, studenti, angajati. Cu totii resimtim pandemia de COVID-19intr-un fel sau altul. Fie ca vorbim despre contaminarea propriu-zisa sau.

Dezavantajul imens pe care il va avea Simona Halep in fata adversarelor. Cum e defavorizata romanca

Calendarul sportiv a fost dat peste cap de criza epidemiologica cu care ne confruntam. in privinta tenisului, turnee importante din ATP sau WTA au fost amanate sau chiar anulate. O situatie in care Simona Halep va avea un dezavantaj imens in fata adversarelor. Dezavantajul imens pe care il va avea Simona Halep in fata adversarelor.

Veste proasta pentru Simona Halep. Ce se intampla cu nunta ei cu Toni Iuruc

Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu din 2019, o relatie aflata asadar la inceput, dar care e traita la intensitate maxima de cei doi. Cei doi au planuit sa faca nunta anul acesta iar evenimentul ar fi trebuit sa fie fabulos, la un restaurant de lux din Constanta si organizat conform tuturor traditiilor .

JO 2020: Simona Halep, singura jucatoare romana calificata daca regulile se vor pastra si competitia se va desfasura

Simona Halep, locul 2 WTA, este singura jucatoare romana sigura de prezenta la Jocurile Olimpice, la simplu, daca regulile de calificare nu se schimba si daca olimpiada de la Tokyo se va desfasura in perioada prevazuta, 24 iulie - 9 august. Turneul de tenis ar trebui sa inceapa la 25 iulie.

VIDEO Halep si Hagi fac senzatii pe internet: Au acceptat provocarea cu hartie igienica!

Daca in ceea ce il priveste pe fostul mare fotbalist, faptul ca are o tehnica fabuloasa, chiar si cand tine duble cu role de hartie, nu e chiar ceva surprinzator, in schimb, Simona a depasit toate asteptarile.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )