Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep aduce primul punct pentru Romania cu Marea Britanie la Fed Cup

Online Sport Online Sport,
Simona Halep aduce primul punct pentru Romania cu Marea Britanie la Fed Cup

Revenita in echipa de Fed Cup a Romaniei dupa absenta de la meciul cu Belgia, Simona Halep nu i-a lasat nicio sansa lui Heather Watson si a adus primul punct pentru echipa tricolora. continuă pe Online Sport

Fed Cup: Simona Halep aduce primul punct Romaniei in meciul cu Marea Britanie

Simona Halep a invins-o pe Heather Watson cu 6-4, 6-1, sambata, la Tenis Club IDU din Mamaia, in primul meci al intalnirii dintre echipele de tenis ale Romaniei si Marii Britanii di.

FOTOGALERIE FedCup: Simona Halep vs Heather Watson 6-4, 6-1/ Halep aduce primul punct pentru echipa Romaniei

Romania conduce cu scorul de 1-0 echipa Marii Britanii, in barajul de mentinere in Grupa II Mondiala a FedCup. Simona Halep locul 5 WTA) s-a impus categoric in fata britanicei Heather Wtason, scor 6-4, 6-1. Jucatoarea nascuta la Constanta si-a adjudecat victoria dupa o ora si 10 de minute de joc.

Simona Halep a adus primul punct Romaniei in meciul cu Marea Britanie din barajul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup

Simona Halep a invins-o sambata pe jucatoarea Heather Watson in primul meci al intalnirii dintre echipele de tenis ale Romaniei si Marii Britanii din barajul pentru Grupa.

Fed Cup: Simona Halep a aflat adversarul pentru barajul din Grupa Mondiala II

Simona Halep si Heather Watson vor juca primul meci de simplu al confruntarii dintre echipele feminine de tenis ale Romaniei si Marii Britanii, din barajul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup, sambata,.

FOTOGALERIE FedCup: Romania vs Marea Britanie 1-1/ Zi cu incidente la Mamaia - Eroul zilei - Ilie Nastase; A injurat-o pe Johanna Konta

Romania si Marea Britanie se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a intrecerilor din cadrul barajului de mentinere in Grupa II Mondiala a FedCup. Simona Halep a adus primul punct punct pentru echipa tricolora, jucatoarea nascuta la Constanta impunandu-se categoric in disputa cu Heather Watson, scor 6-4, 6-1. In a doua partida a zilei, Sorana Cirstea a fost depasita de Johanna Konta, scor 6-2, 6-3, la capatul unui meci marcat de mai multe incidente. Ilie Nastase a fost personajul principal al momentelor tensionate petrecute la Mamaia, capitanul nejucator al Romaniei adresandu-le injurii arbitrilor si jucatoarelor britanice. In urma acestor incidente, Federatia Internationala de Tenis i-a retras acreditarea lui Ilie Nastase si nu va mai putea sta pe banca la meciurile care se vor desfasura duminica.

FOTOGALERIE FedCup: Sorana Cirstea vs Johanna Konta 2-6, 1-1/ Halep a adus primul punct pentru echipa Romaniei

Sorana Cirstea locul 61 WTA) si Johanna Konta 7 WTA) se intalnesc in a doua partida a confruntarii dintre dintre Romania si Marea Britanie, din barajul de mentinere in Grupa II Mondiala a FedCup. Partida are loc la Tenis Club IDU, din Mamaia, si va fi transmisa in direct pe Digisport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVE Fed Cup, Romania - Marea Britanie 3-1. Begu aduce punctul victoriei si ramanem in Grupa Mondiala II

Confruntarea dintre Romania si Marea Britanie din cadrul barajului pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup a fost deschisa, sambata, incepand cu ora 12:00, de meciul Simona Halep - Heather Watson. Jucatoarea noastra a castigat in doua seturi dupa un meci dominat autoritar.

FOTOGALERIE FedCup: Simona Halep vs Heather Watson, meciul de deschidere al confruntarii Romania - Marea Britanie

Simona Halep racheta numarul unu a echipei Romaniei) o va intalni, sambata, pe Heather Watson 113 WTA) in prima partida din duelul fetelor noastre cu Marea Britanie, din FedCup. A doua disputa le va aduce fata in fata pe Irina-Camelia Begu 33 WTA) si pe Johanna Konta 7 WTA).

LIVE Fed Cup, Romania - Marea Britanie. Halep contra Watson in primul meci. Begu inlocuita pentru meciul doi!

Confruntarea dintre Romania si Marea Britanie din cadrul barajului pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup este deschisa, sambata, incepand cu ora 12:00, de meciul Simona Halep - Heather Watson.

LIVE Fed Cup, Romania - Marea Britanie 1-1. Konta are toate motivele sa planga dupa primul set cu Halep

Confruntarea dintre Romania si Marea Britanie din cadrul barajului pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup a fost deschisa, sambata, incepand cu ora 12:00, de meciul Simona Halep - Heather Watson. Jucatoarea noastra a castigat in doua seturi dupa un meci dominat autoritar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )