Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep a aflat verdictul medicilor. Ce sanse are sa joace la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Simona Halep a aflat verdictul medicilor. Ce sanse are sa joace la Roland Garros

Simona Halep, vazuta drept favorita la castigareaRoland Garros-ului, ar putea rata participarea la turneul care incepe pe 28 mai, scrie GSP. Halep a postat pe contul de Instagram o fotografie,. continuă pe Antena3

Emotii pentru Roland Garros! Simona Halep intra de azi pe mana medicilor

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Roma, unde a fost invinsa de Elina Svitolina, si acuza probleme medicale.

Simona Halep in pericol sa rateze participarea la Roland Garros

Accidentata la glezna in timpul finalei de la Roma, Simona Halep a aflat, marti, verdictul medicilor in privinta sanselor de a evolua la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, anunt despre participarea la turneul de la Roland Garos: Am un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joc

Tenismena Simona Halep, numarul patru mondial, a anuntat, miercuri, ca are un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joace la turneul de la Roland Garros, care va incepe luni, potrivit Agerpres.

Simona Halep: RMN-ul arata un ligament rupt. Medicii spun ca am 50% sanse de recuperare pana la Roland Garros

Simona Halep a anuntat, miercuri, pe contul personal de Instagram, ca are un ligament rupt dupa accidentarea suferita in finala turneului Premier 5 de la Roma. Conform medicilor, jucatoarea noastra are 50% sanse de recuperare pana la startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Simona Halep, anunt de ultima ora: Sunt doar 50 la suta sanse sa participe la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep a anuntat, miercuri, ca dupa investigatiile facute la glezna dreapta s-a constatat ca are un ligament rupt. Ea a precizat, pe Instagram, ca recuperarea decurge bine si ca medicii i-au.

Simona Halep, aproape sa rateze Roland Garros: RMN-ul facut dupa finala de la Roma arata ca are un ligament rupt (FOTO)

Vesti proaste pentru Simona Halep! Jucatoarea de tenis din Romania are sanse foarte mari sa rateze al doilea turneu de Grand Slam a anului, cel de la Roland Garros, ca urmare a unei accidentari suferite dupa.

Reactia lui Ilie Nastase cand a aflat ca Simona Halep e finalista la Roma:Stiti cum e asta?

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 4 WTA, o va intalni pe sportiva ucraineana Elina Svitolina, locul 11 WTA si favorita 8, in finala turneului de la Roma, duminica, de la ora 14. 00, conform programului anuntat de organizatori.

Simona Halep are glezna umflata

Simona Halep s-a ales duminica, in finala de la Roma, cu o glezna umflata.

LIVESCORE Simona Halep vs Elina Svitolina (de la ora 14:00)

Simona Halep 4 WTA si favorita numarul sase) are sansa de a-si trece in palmares al 16-lea trofeu, insa va trebui sa o invinga pe Elina Svitolina Ucraina, locul 11 WTA), cap de serie numarul opt, in ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma. Partida se disputa pe arena centrala a competitiei si va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro de la ora 14:00 ora Romaniei).

LIVESCORE Simona Halep vs Elina Svitolina 6-4, 5-7, 0-2

Simona Halep 4 WTA si favorita numarul sase) are sansa de a-si trece in palmares al 16-lea trofeu, insa va trebui sa o invinga pe Elina Svitolina Ucraina, locul 11 WTA), cap de serie numarul opt, in ultimul act al turneului Premier 5 de la Roma. Partida se disputa pe arena centrala a competitiei si poate fi urmarita in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )