Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep ajunge in finala de la Montreal

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ajunge in finala de la Montreal

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Montreal dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata lui Ashleigh Barty. continuă pe Online Sport

Simona Halep, victorie eroica la Montreal. Liderul mondial WTA a triumfat intr-un meci de peste trei ore

Simona Halep, numarul 1 mondial, este singura jucatoare din Romania, care a ramas in competitie la turneul de la Montreal.

Continua sa scrie istorie: Simona Halep este in finala la Montreal dupa o victorie fulger

Simona Halep este in finala turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Ashleigh Barty, din Australia, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep, calificare in semifinale la Montreal

Simona Halep a revenit pe teren la Montreal, vineri noapte, pentru meciul din sferturile de finala contra frantuzoaicei Caroline Garcia.

SIMONA HALEP, accidentare TERIBILA! Probleme mari pentru numarul unu mondial! Din pacate vestile NU sunt deloc bune

Meci cu emotii pentru Simona Halep! Locul I WTA s-a calificat joi, in optimile de finala ale Rogers Cup dupa ce a invins-o cu scorul de 7-6 9), 4-6, 7-5, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA. Cele.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal

Simona Halep s-a calificat, sambata in finala turneului WTA de la Montreal. Romanca, locul 1 WTA, a trecut in semifinala de australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, in doua seturi, scor 6-4, 6-1,.

Simona Halep, calificare fara emotii in finala, la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale in valoare de 2,82 milioane dolari, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

Simona Halep s-a calificat in a patra semifinala consecutiva la Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va disputa a patra semifinala la rand la Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata vineri, la Montreal), cu scorul de 7-5, 6-1, pe jucatoarea franceza Caroline Garcia, locul 6 WTA.

Simona Halep, obligata sa joace doua meciuri intr-o zi! O sa dorm, dorm, dorm

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Rogers Cup, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA si cap de serie numarul 13.

LiveText Simona Halep vs Ashleigh Barty 6-4, 2-0

Simona Halep 1 WTA) este la o singura victorie distanta de o noua finala la turneul Rogers Cup. Pentru a ajunge in ultimul act al competitiei de la Montreal, liderul mondial trebuie sa o invinga pe australianca Ashleigh Barty 16 WTA), cap de serie numarul 15. Partida va incepe la ora 20:10 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )