Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep a ajuns la Singapore, pentru Turneul Campioanelor 2018

Antena3 Antena3,
Simona Halep a ajuns la Singapore, pentru Turneul Campioanelor 2018

Simona Halep a ajuns la Singapore, pentru Turneul Campioanelor 2018. Liderul ierarhiei WTA pentru al doilea an la rand vrea sa joace, insa totul depinde de cum se prezinta problemele pe care le acuza la. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA.

Angelique Kerber va fi antrenata de Andre Wiesler pentru Turneul Campioanelor

Campioana de la Wimbledon, jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, numarul 3 mondial, va fi antrenata de Andre Wiesler, partenerul sau de antrenament, pentru Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat ca nu s-a antrenat in ultimele patru saptamani si ca nu este pregatita sa participe la turneul din Singapore.

Prima reactie a Simonei Halep dupa retragerea de la Turneul Campioanelor 2018

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care va termina anul pe primul loc in clasamentul mondial, s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc in perioada 21-28 octombrie, informeaza si.

A mai ramas un singur loc disponibil pentru Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor de la Singapore este aproape de a-si fi completat tabloul de opt jucatoare. Un singur loc a mai ramas disponibil la competitia care le aduce laolalta pe cele mai bune sportive ale anului.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 50-a saptamna / La o singura lungime distanta de Victoria Azarenka

Distanta dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki ramane de mai putin de 1000 de puncte in favoarea sportivei noastre 960 p. Halep a bifat saptamana cu numarul 50 pe primul loc, aflandu-se la doar o lungime distanta de Victoria Azarenka are 51).

Turneul Campioanelor 2018. Simona Halep si-a aflat toate posibilele adversare

Turneul Campioanelorsi-a aflat, miercuri, tabloul complet. DupaElina Svitolina, ultima jucatoare care s-a calificat laWTA Finals 2018esteKarolina Pliskova,in urma rezultatelor de.

Simona Halep se retrage din turneul de la Moscova din cauza durerilor de spate

Simona Halep nu scapa de durerile de spate cauzate de hernia de disc si nu va putea juca nici la Moscova. Numarul 1 mondial a anuntat marti ca nu vrea sa riste. Am incercat tot ceea ce pot pentru a fi gata, .

Simona Halep s-a retras de la turneul de Moscova!

Simona Halep, liderul mondial, s-a retras de la turneul de la Moscova, au anuntat organizatorii competitiei Kremlin Cup.

Simona Halep a primit cadou o supermasina: cat costa si ce marca e

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor 2018 de la Singapore. Chiar si asa, tot va fi premiata cu o masina sport foarte scumpa. Simona Halep va fi premiata cu o masina pentru ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )