Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep, anunt de ultima ora. I-a lasat pe toti fara cuvinte

Playtech Playtech,
Simona Halep, anunt de ultima ora. I-a lasat pe toti fara cuvinte

Simona Halep a luat o decizie de ultima ora care i-a lasat cu gura cascata pe fanii sai! Fostul numar 1 mondial a decis sa renunte la participarea sa in cadrul turneului de tenis US Open, invocand pandemia de coronavirus care a facut dezastru in Statele Unite. Simona Halep nu vrea sa mai participe la . continuă pe Playtech

Adrian Mutu, anunt de ultima ora despre Ianis Hagi. Ce se va intampla la echipa nationala

Adrian Mutu l-a ridicat in slavi pe Ianis Hagi, intr-un interviu acordat pentr BBC. Briliantul a spus despre fiul lui Gheorghe Hagi ca este un fotbalist perfect. Adrian Mutu, declaratii despre Ianis Hagi. Ce se va intampla la echipa nationala Adrian Mutu a dat un interviu pentru BBC Sport in care a facut declaratii incerdibile .

Loto 6 din 49. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. De cand reincep extragerile?

Loto 6 din 49. Loteria Romana anunta ca agentiilr sale se redeschid gradual de luni, 15. 2020, incepand cu ora 14:00, iar primele trageri loto vor avea loc duminica, 21.

VIDEO Cu cine s-a antrenant Simona Halep - Darren Cahill o supervizeaza cu ajutorul unui soft

Simona Halep s-a antrenat in complexul din Herastrau, in ziua in care s-au implinit doi ani de la castigarea titlului la Roland Garros 9 iunie 2018). Campioana de la Paris s-a pregatit timp de o ora si jumatate alaturi de Alexandra Cadantu.

Cum a aparut Simona Halep la mare cu iubitul. Oamenii s-au uitat lung dupa ei

Simona Halep si-a facut aparitia alaturi de iubitul sau la mare. Oamenii i-au privint indelung pe cei doi amorezi pe litoral. Cum au fost surprinsi viitorii soti? Simona Halep, surprinsa cu iubitul la mare Simona Halep s-a bucurat de timpul petrecut exclusiv cu familia si iubitul, iar perioada libera din cauza pandemiei de coronavirus a .

Simona Halep, despre participarea la US Open: in astfel de conditii, am dubii mari

Simona Halep a declarat ca protocoalele impuse de organizatorii de la US Open sunt foarte dificile si a dat de inteles ca este posibil sa nu participe la editia din acest an a turneului de la Flushing Meadows.

Simona Halep si Darren Cahill au o noua cauza comuna

La doi ani dupa ce, impreuna, au atins obiectivul castigarii unui prim titlu de Mare Slem, Simona Halep si Darren Cahill isi unesc acum fortele pentru a sustine antrenorii de tenis ramasi aproape someri din cauza pandemiei de coronavirus.

VIDEO Lungul drum al fericirii - Acum doi ani: Primul Grand Slam cucerit de Simona Halep pe zgura fierbinte de la Paris

Pe 9 iunie, acum doi ani de zile, Simona Halep isi vedea visul cu ochii si devenea regina pe zgura fierbinte de la Paris. A treia incercare a fost cu noroc, precum in basme a pierdut finalele din 2014 - cu Sharapova - si 2017 - cu Ostapenko).

Deea si Dinu Maxer, decizie de ultima ora. Au renuntat la tot

Deea si Dinu Maxer formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumina reflectoarelor. Se cunosc din adolescenta, sunt casatoriti de 11 ani si au un baietel de opt ani si o fetita pe care nu au norocul sa o serbeze asa cum se cuvine. Cei doi artisti au amanat evenimentul mult asteptat. Planurile le-au .

Veste de ultima ora pentru elevii care dau Bacalaureatul. Avocatul Poporului intervine

Avocatul Poporului vine cu recomandari pentru Ministerul Educatiei, chiar inaintea inceperii examenelor de Bacalaureat si Evaluare Nationala. Institutia reaminteste faptul ca elevii au dreptul la educatie in conditii egale, asa ca si elevii cu temperatura mai mare decat cea normala ar trebui sa fie primiti in salile de examen. Avocatul Poporului recomanda eliminarea masurarii temperaturii .

ANAF, masura de ultima ora! Cum sunt monitorizati banii tai

ANAF a luat o masura privind monitorizarea banilor tai. Lucratorii institutiei nu vor mai fi nevoiti sa faca inspectii pe teren. Florin Citu: Acest proiect a fost amanat 17 ani. ANAF: Cum sunt monitorizati banii tai incepand din 10 iunie, agentii economici se pot conecta la softul ANAF ca sa isi regleze sistemele pentru a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )