Libnet.ro
UNICEF

11:46

Simona Halep anunta retragerea de la Sankt Petersburg

Antena3 Antena3,
Simona Halep anunta retragerea de la Sankt Petersburg

Anunt de ultima ora facut de Simona Halep. Simona Haleps-a retras de la turneul WTA de laSankt Petersburg, programat saptamana viitoare, dupa evolutia de exceptie de laAustralian. continuă pe Antena3

Simona Halep, anunt de ultima ora, inaintea finalei de la Australian Open

Liderul mondial al tenisului feminin, romanca Simona Halep, a declarat, vineri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei.

Oferta de ULTIMA ORA pentru Simona Halep. CE SUMA i-ar oferi un mare producator de echipament sportiv

Simona Halep, numarul unu mondial in clasamentul WTA, a reusit performanta de a se califica in finala primului turneu de Grand Slam al anului. Toata lumea a comentat insa faptul ca sportiva.

VIDEO Cum a incasat Simona Halep o bataie strasnica la ultima confruntare cu daneza Caroline Wozniacki si ce explicatii a avut ea pentru infrangerea din 2017

Simona Halep va juca maine dimineata, de la ora 10. 30, finala turneului de la Melbourne, cu daneza Caroline Wozniacki.

Corespondenta din Melbourne - De ce disputa dintre Simona Halep si Karolina Pliskova se anunta acum mai incinsa ca oricand

Simona Halep si-a egalat deja cea mai buna performanta la Australian Open, unde a ajuns in sferturi, la fel ca in 2014 si 2015.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. La ce ora joaca Simona finala la Australian Open

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a marturisit ca are probleme la glezna dreapta, inaintea finalei turneului Australian Open,.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. La ce ora joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Organizatorii turneului de la Melbourne au anuntat programul zilei. Partida Simona Halep - Karolina Pliskova se va juca miercuri dimineata, nu mai.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE. Antrenorul Serenei Williams dezvaluie strategia celor doua jucatoare

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mourotoglou, a prefatat finala de la Australian Open dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki. Avem finala perfecta. Primele doua c.

VIDEO Simona Halep - Angelique Kerber, la Australian Open: Reactiile antrenorului Darren Cahill cand Simona era nervoasa si vocifera pe teren

Simona Halep a avut nevoie de 2 ore si 20 de minute sa treaca de Angelique Kerber in semifinala de la Autostralian Open, iar setul decisiv a testat puternic nervii ambelor jucatoare. Halep a avut cateva momente in care a vociferat pe teren sau a strigat spre loja sa unde se afla si antrenorul Darren Cahill. La randul sau, antrenorul australian i-a facut mai multe semne Simonei, indemnand-o sa se concentreze si sa strige mai putin.

Simona Halep, record pentru ea si Romania la Australian Open

Simona Halep a jucat semifinala de la Australian Open cuAngelique Kerber. Meciul a inceput la ora 7 dimineata ora Romaniei) si Simona Halep a reusit sa castige, desi nu fara emotii. Simona Halep a reusit atat pentru ea, cat si pentru tenisul romanesc o premiera. E primul om din tenisul local care ajunge in finala [].

HALEP - KERBER. Simona Halep este in finala la Australian Open, dupa meciul carierei

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, dupa ce a invins-o in penultimul act pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )