Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19. continuă pe România Liberă

Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru spitalele din Romania

Numarul 2 in clasamentul WTA, Simona Halep, si iubitul ei, Toni, au donat 30. 000 de euro pentru spitalele din Romania, in lupta contra coronavirusului. Fostul lider mondial se afla in izolare la domiciliu de la inceputul lunii martie.

Simona Halep se implica in lupta cu COVID-19. Ea a donat 30.000 de euro

Pandemia de COVID-19 a pus stapanire pe lume, iar tot mai multi sportivi se implica in lupta cu noul coronavirus, SARS-CoV-2. Printre acestia se numara si Simona Halep. Marea sportiva a decis sa doneze 30. 000 de euro pentru a ajuta in lupta cu.

Simona Halep, donatie de 30.000 de euro pentru spitale - Nu am atins racheta din finala de la Dubai

Simona Halep a declarat, intr-un interviu pentru Digi Sport, ca este increzatoare ca aceasta perioada dificila va trece si ca totul va fi bine. Ea a mentionat ca din februarie, de la finala de la Dubai, nu a mai pus mana pe racheta de tenis si ca isi doreste mult ca din septembrie sa joace din nou.

Suma donata de Simona Halep in criza de coronavirus

Jucatoarea Simona Halep a dezvaluit care este suma pe care a donat-o pentru ajutorarea spitalelor din Romania in lupta cu noul virus gripal.

Allianz-Tiriac Asigurari a donat 80.000 de euro pentru achizitia a cinci aparate ATI pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 in stare critica

Allianz-Tiriac Asigurari s-a alaturat eforturilor de combatere a noului coronavirus prin dotarea cu cinci aparate ATI in valoare de 80. 000 de euro a spitalului modular - construit de asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias din Bucuresti pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19 - precum si a unor spitale din tara, a anuntat vineri asiguratorul.

Simona Halep si iubitul ei duc dorul calatoriilor

Desi era obisnuita sa fie mai mereu pe drumuri, Simona Halep respecta recomandarile de izolare la domiciliu venite din partea autoritatilor. Totusi, celebra tenismena si iubitul ei, Toni Iuruc, duc dorul calatoriilor.

Simona Halep nu crede ca se mai joaca tenis in 2020

Aflata in izolare la domiciliu, Simona Halep nu crede ca se va juca din nou tenis in viitorul apropiat.

Cand crede Simona Halep ca se va juca din nou tenis - Ce o bucura cel mai mult in timpul izolarii

Aflata in izolare de cateva saptamani, Simona Halep se pregateste asa cum poate si spera ca lucrurile sa revina la normal intr-o zi. intr-o perioada nu tocmai fericita din cauza pandemiei de Covid-19, fostul lider WTA are si motive de bucurie.

Simona Halep socata de dimensiunea pandemiei de coronavirus

Aflata in izolare de mai bine de trei saptamani, Simona Halep spune ca nu se astepta ca pandemia provocata de coronavirus sa opreasca dintr-odata intreg Mapamondul.

Simona Halep, socata de pandemia de Covid-19: Nici in cel mai negru vis nu mi-am imaginat sa se opreasca globul asa deodata

Aflata in izolare de cateva saptamani bune, Simona Halep a povestit la Garantat 100% ca este socata de situatia in care se gaseste omenirea din cauza pandemiei de coronavirus si ca nu se gandea nici in cel mai negru scenariu ca s-ar putea ajunge la asa ceva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )