Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep, aproape de un nou premiu: A fost nominalizata pentru lovitura anului in Fed Cup (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, aproape de un nou premiu: A fost nominalizata pentru lovitura anului in Fed Cup (VIDEO)

Ultima zi a anului ar putea sa fie una fericita pentru Simona Halep. Jucatoarea de tenis din Romania, situata pe locul 4 mondial, a fost nominalizata pentru lovitura anului in Fed Cup,. continuă pe B1

VIDEO. Tenismena Simona Halep este nominalizata pentru lovitura anului in Fed Cup

Sportiva Simona Halep locul 4 WTA, se numara printre nominalizatele pentru lovitura anului in Fed Cup, castigatoarea urmand sa fie anuntata in ultima zi din 2016.

VIDEO Simona Halep este nominalizata pentru lovitura anului in Fed Cup

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, se numara printre nominalizatele pentru lovitura anului in Fed Cup, castigatoarea urmand sa fie anuntata in ultima zi din 2016.

FOTO Singura la plaja! Asa l-a asteptat Simona Halep pe Mos Craciun la mii de kilometri distanta de casa

Aflata de aproape o saptamana in Australia, unde se pregateste pentru sezonul 2017, Simona Halep petrece primul ei Craciun in afara tarii.

Simona Halep, despre cel mai jenant moment din cariera ei: Atunci m-am simtit penibil

Simona Halep a marturisit ca de multe ori nu este mandra de ceea ce face pe teren, referindu-se la iesirile ei nervoase, insa un moment a fost cu adevarat ridicol.

Momente PENIBILE pentru Simona Halep: Asa imi e felul...

Simona Halep a recunoscut care este unul dintre momentele penibile de pe terenul de tenis prin care a trecut, de-a lungul carierei sale. Tenismena aminteste de episodul din cadrul meciului cu Karolina Pliskova, din.

FOTO Echipament inedit pentru Simona Halep la Australian Open. Ce va imbraca jucatoarea noastra in ianuarie

Simona Halep va participa si va fi cap de serie numarul 4 la turneul de Grand Slem de la Melbourne, care va incepe pe 16 ianuarie.

Simona Halep povesteste unul dintre momentele penibile de pe terenul de tenis

Simona Halep a recunoscut care este unul dintre momentele penibile de pe terenul de tenis prin care a trecut, de-a lungul carierei sale. Tenismena aminteste de episodul din cadrul meciului cu Karolina Pliskova, din.

Chris Evert, despre Simona Halep: As vrea sa o zdruncin nitel si sa ii transmit - fii mai pozitiva!

Simona Halep are suporteri si printre fostele mari glorii ale tenisului mondial, un exemplu in acest sens fiind Chris Evert. Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Evert ii reproseaza Simonei latura psihica: As vrea sa o zdruncin nitel si sa ii transmit - fii mai pozitiva, a precizat fosta campioana americana.

DOAMNE AJUTA, bine ca Shhaideh NU a fost nominalizata! BUCURIE in randul unor pesedisti, dupa ce propunerea lui DRAGNEA a fost RESPINSA de IOHANNIS

Decizia lui Klaus Iohannis de a nu o numi pe Sevil Shhaideh, propunerea lui Liviu Dragnea, pentru functia de premier a fost bine primita in randul unor pesedisti. Este si cazul celor din Iasi. Primarul.

Brazilianul Roberto Firmino, de la FC Liverpool, a fost arestat pentru ca a condus in stare de ebrietate

Atacantul brazilian al echipei FC Liverpool, Roberto Firmino, a fost arestat sub acuzatia ca a condus in stare de ebrietate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )