Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep, calificare in finala de la Dubai

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, calificare in finala de la Dubai

Dupa doua meciuri de trei seturi in care a revenit si chiar a trecut prin mari emotii fiind aproape de eliminare, Simona Halep a stat doar 62 de minute pe teren in semifinala de la Dubai cu Jennifer Brady, castigata cu un autoritar 6-2, 6-0. continuă pe Online Sport

Simona Halep, calificare fantastica in finala la Dubai

Simona Halep este in finala la Dubai. in semifinale a spulberat-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0, dupa o ora si doua minute de joc.

Simona Halep, calificare cu emotii in sferturile turneului de la Dubai

Simona Halep, numarul doi in ierarhia mondiala, a invins-o foarte greu pe tunisianca Ons Jabeur, cu .

Halep, meci impecabil: Simona a ajuns fara emotii in finala de la Dubai. Stim cand si cu cine va juca

Dupa doua meciuri de cate trei seturi in optimi si in sferturi, Simona Halep 2 WTA) n-a mai avut timp de pierdut in confruntarea cu Jennnifer Brady 52 WTA) pe care a spulberat-o, fara drept de apel, in semifinale.

WTA Dubai: Simona Halep, in semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka)

Dupa un prim set in care coordonatele au semanat cu cele de la Adelaide, din urma cu cateva saptamani atunci cand Aryna a castigat), Simona Halep a facut ajustarile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat si a plimbat-o pe adversara, obligand-o sa greseasca. A rezultat o victorie 3-6, 6-2, 6-2, dupa o ora si 35 de minute) si o calificare meritata in semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urmatoarea adversara: Jennifer Brady.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

Halep a spulberat-o pe Jennifer Brady si s-a calificat in finala turneului de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai, dupa ce s-a impus cu 6-0, 6-2 in fata lui Jennifer Brady. Pana acum, sportiva le-a invins pe Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), si pe Aryna Sabalenka, scor.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai dupa ce a salvat minge de meci cu Ons Jabeur

Meci de mare lupta pentru Simona Halep la revenirea in circuit contra tunisiencei Ons Jabeur, miercuri, in optimile de finala la Dubai, turneu de 2. 9 milioane de dolari.

Cine este obstacolul din calea Simonei Halep, in drumul spre finala de la Dubai

Simona Halep va trebui sa treaca de Jennifer Brady, in semifinalele turneului de la Dubai, partida urmand sa se dispute, vineri.

LiveText Simona Halep vs Jennifer Brady (dupa ora 17:35)

Sa reusesti de la inceputul anului sa treci de jucatoare precum Ashleigh Barty, Elina Svitolina sau Garbine Muguruza nu este la indemana oricui. Jennifer Brady joaca poate cel mai bun tenis al carierei, unul bazat pe o deplasare foarte buna, pe un forehand cu variatie topspin, dar si plat) si pe un rever solid. Simona Halep a aratat ca stie cum sa joace impotriva americancei, cea mai recenta victorie venind la Australian Open, in primul tur. Halep vs Brady va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

Calificare in semifinalele Dubai Tennis Championships cu ceva emotii pentru Simona Halep. Cu cine va juca urmatorul meci (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a trecut, joi seara, in trei seturi de jucatoarea din Belarus, Aryna Sabalenka locul 13 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului Dubai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )