Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, calificare in turul 3 la Madrid

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, calificare in turul 3 la Madrid

Lidera mondiala si detinatoarea trofeului de la Madrid, Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul al treilea dupa o victorie categorica obtinuta in fata belgicenei Elise Mertens, scor 6-0, 6-3. continuă pe Online Sport

Simona Halep, calificare usoara in optimi, la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro, marti, dupa ce a.

Adversara usoara pentru Simona Halep in turul 2, la Madrid

Simona Halep si-a aflat duminica seara adversara pe care o va intalni in turul 2 al turneului de tenis de la Madrid.

VIDEO Victorie-fulger pentru Simona Halep in primul tur la Madrid. N-a stat la discutii cu Makarova, scor 6-1, 6-0

Simona Halep este in turul al doilea la Madrid dupa o victorie confortabila in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, scor 6-1, 6-0.

Simona Halep, cifre de exceptie la Madrid. Tinteste o performanta unica in lume

Simona Halep a debutat cu dreptul la Madrid, duminica, ceea ce i-a adus o serie respectabila de meciuri fara a pierde la turneul de casa al lui Ion Tiriac.

Ce promisiune a facut Simona Halep inaintea debutului de la Madrid

Simona Halep debuteaza azi pe zgura de la Madrid, acolo unde a castigat ultimele doua editii ale turneului Premier Mandatory.

LIVE Simona Halep in primul tur la Madrid (14:00)

Simona Halep isi incepe cursa de aparare a titlului cucerit in urma cu un an la Madrid, duminica, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova.

Simona Halep va evolua miercuri, de la ora 13.00, n compania Krystinei Pliskova, n optimi la Madrid Open

Simona Halep, locul I WTA si detinatoarea trofeului, va evolua, miercuri, de la ora 13. 00, in compania sportivei cehe Kristyna Pliskova, locul 94 WTA, venita din calificari, in optimile turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open, potrivit news. ro.

Simona Halep o spulbera pe Makarova si se califica in turul secund la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, duminica, in turul secund al turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 6. 828 euro, dupa ce a invins-o pe.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-1, 6-0/ Debutul perfect - Halep, n turul doi al competitiei

Simona Halep 1 WTA) si-a inceput perfect drumul catre al treilea trofeu consecutiv la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid, cedand doar un singur game: 6-1, 6-0 cu Ekaterina Makarova Rusia, 32 WTA). Liderul mondial a avut un joc extraordinar, a fost foarte agresiva, s-a deplasat excelent si nu i-a lasat nicio sansa adversarei. Victoria s-a conturat dupa numai 50 de minute de joc, Halep obtinand fara emotii calificarea in turul al doilea al competitiei din Spania.

Madrid Open: Simona Halep, Sorana Crstea, Marius Copil si Florin Mergea vor evolua marti

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul zilei de marti, patru sportivi din Romania putand fi vazuti in complexul de la Caja Magica. Simona Halep si Sorana Cirstea vor disputa partidele din turul al doilea al competitiei de simplu feminin, in timp ce Marius Copil va juca in runda inaugurala la simplu masculin. in proba de dublu masculin, Florin Mergea si Daniel Nestor vor evolua in prima mansa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )